Sputnik V: Οι Ρώσοι έβγαλαν ήδη και διαφημιστικό σποτ για το εμβόλιό τους κατά του κορονοϊού! (vid)

Gazzetta team
Sputnik V: Οι Ρώσοι έβγαλαν ήδη και διαφημιστικό σποτ για το εμβόλιό τους κατά του κορονοϊού! (vid)
Το διαφημιστικό, διάρκειας 38 δευτερολέπτων, ξεκινά δείχνοντας τον κορονοϊό να έχει... καταπιεί ολόκληρη τη Γη και το Sputnik, σαν δορυφόρος, να έρχεται και να τη σώσει από την Covid-19!

Έτοιμο και το διαφημιστικό της Ρωσίας για το εμβόλιό της κατά του κορονοϊού, το Sputnik V!

Μπορεί το σύνολο, σχεδόν, της επιστημονικής κοινότητας να έχει έντονες επιφυλάξεις αναφορικά με το εμβόλιο, το οποίο οι Ρώσοι -ακόμη και ο ίδιος ο Πούτιν- ισχυρίζονται ότι έχουν έτοιμο, παρ' όλα αυτά μόλις κυκλοφόρησε το ευφάνταστο, η αλήθεια είναι, σποτ.

Οι Ρώσοι κάνουν λόγο για το εμβόλιο που «θα καθαρίσει τον πλανήτη από τον κορονοϊό» και σε αυτό το πλαίσιο, το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων δημιούργησε ένα promo βίντεο για το Sputnik V.

Το εν λόγω βίντεο, διάρκειας 38 δευτερολέπτων, ξεκινά δείχνοντας τον κορονοϊό να έχει... καταπιεί ολόκληρη τη Γη!

Τότε, εμφανίζεται το Sputnik σαν δορυφόρος -που θυμίζει το Sputnik 1, τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο στην ιστορία που μπήκε σε τροχιά, το 1957, από τη Σοβιετική Ένωση- να διασπά και να εξαφανίζει από τον πλανήτη τη νόσο Covid-19.

Στο μεταξύ, μόλις χθες (15/8) έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας πως ξεκίνησε η διαδικασία παραγωγής του εμβολίου και μάλιστα αναφέρθηκε πως είναι ήδη έτοιμη η πρώτη παρτίδα.

«Η παραγωγή του εμβολίου, που αναπτύχθηκε από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Gamaleya, κατά του νέου κορονοϊού, ξεκίνησε», ανέφερε η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

Η χώρα υποστηρίζει ότι μπορεί να παράξει 500 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου τους επόμενους 12 μήνες, ενώ οι ειδικοί διαβεβαιώνουν πως το εμβόλιο έχει περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ και έχει αποδειχθεί πως «χτίζει» ανοσία κατά του φονικού ιού.