«Μεγαλώνουν σαν τρελοί»: Αγνόησε τις οδηγίες και φύτεψε τους μυστηριώδεις σπόρους από την Κίνα (pics & vid)

Gazzetta team
«Μεγαλώνουν σαν τρελοί»: Αγνόησε τις οδηγίες και φύτεψε τους μυστηριώδεις σπόρους από την Κίνα (pics & vid)
Ένας άνδρας στις ΗΠΑ αγνόησε τις οδηγίες και τις προειδοποιήσεις των Αρχών, φυτεύοντας τους μυστηριώδεις σπόρους από την Κίνα. Το αποτέλεσμα είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό...

Θυμάστε τους μυστηριώδεις σπόρους, που στέλνονται από την Κίνα σε τυχαίους ανθρώπους στις ΗΠΑ, με αξιωματούχους να προειδοποιούν τους ανθρώπους να μην τους φυτέψουν;

Λοιπόν, ένας τύπος από το Αρκάνσας αγνόησε τις οδηγίες και τώρα τους μεγαλώνει στον κήπο του!

Ο Doyle Crenshawn είναι ένας από τους πολλούς ανθρώπους, στους οποίους εστάλη ένα πακέτο με αυτούς τους σπόρους από την Κίνα.

Οι αξιωματούχοι στις ΗΠΑ, θυμίζουμε, προειδοποίησαν όποιον τους λάβει να μην τους φυτέψει, καθώς πιστεύουν ότι οι σπόροι θα μπορούσαν, ενδεχομένως, να θέσουν σε κίνδυνο τη χλωρίδα και την πανίδα της χώρας.

Ωστόσο, ο Doyle, ο οποίος έλαβε τους σπόρους πριν από δύο μήνες, τους είχε ήδη φυτέψει και δεν ήθελε να ξεριζώσει τα φυτά, λέγοντας ότι τα αποτελέσματα είναι αρκετά θεαματικά.

«Μεγαλώνουν σαν τρελοί»

Είπε, συγκεκριμένα, στο 5 News: «Κάθε δύο εβδομάδες έβαζα λίπασμα, και άρχισαν να μεγαλώνουν σαν τρελοί»!

Και πρόσθεσε: «Το πακέτο έγραφε ότι ήταν από την Κίνα. Ήταν λίγο περίεργο, αλλά ήθελα να δω τι θα βγει».

Μέχρι στιγμής δεν είναι ακόμα γνωστό ποιο είναι το φυτό, αλλά ο Doyle λέει ότι έχει λευκά φρούτα και πορτοκαλί λουλούδια, τα οποία κάποιοι συγκρίνουν την κολοκυθιά.

Ο χρόνος θα δείξει αν, τελικά, πρόκειται για κάποιο σαρκοφάγο φυτό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...