Τον πλήρωσαν κατά λάθος περίπου 3000 ευρώ και τα επέστρεψε με αντάλλαγμα μερικές μπύρες

Gazzetta team
Τον πλήρωσαν κατά λάθος περίπου 3000 ευρώ και τα επέστρεψε με αντάλλαγμα μερικές μπύρες
Η κατάθεση έγινε κατά λάθος στον λογαριασμό του, ωστόσο δεν είχε αντίρρηση να επιστρέψει τα χρήματα με αντάλλαγμα ένα καφάσι μπύρες.

Ένας άντρας πήρε κατά λάθος 3.500 δολάρια (περίπου 3000 ευρώ) μέσω μιας εφαρμογής πληρωμών, την Venmo.

Επειδή ήταν σωστός -όπως φάνηκε- τα επέστρεψε, όμως ως αντάλλαγμα ζήτησε ένα μικρό ποσό για να αγοράσει μπύρες.

Ο Trevor Harwood, από το Μίσιγκαν, έλαβε μια απροσδόκητη πληρωμή μέσω του Venmo ενώ έπαιζε γκολφ με τον μπαμπά του και είπε ότι δεν αναγνώρισε το όνομα του ατόμου που έστειλε τα χρήματα.

Τα μετρητά είχαν σταλεί από έναν άντρα που ονομάζεται Isaac Nowak, ο οποίος στην πραγματικότητα είχε σκοπό να τα στείλει σε έναν άλλο Trevor Harwood, από τον οποίο αγόραζε ένα τροχόσπιτο.

Ήταν απλή συνωνυμία δηλαδή. Μιλώντας στο WZZM 13, ο άνδρας που κατέθεσε τα χρήματα, ο Nowak λέει ότι ο «σωστός» Harwood είχε προτείνει τη χρήση του Venmo για τη συναλλαγή, στην οποία συμφώνησε.

Ωστόσο, όπως είπε, παραλίγο να πάθει καρδιακό επεισόδιο όταν συνειδητοποίησε ότι το έστειλε σε λάθος άτομο.

Στην συνέχεια ήρθε σε επαφή μαζί του μέσω της εφαρμογής και περίμενε μια απάντηση.

Έτσι ο Michigan Harwood είπε στον Nowak ότι θα επέστρεφε τα μετρητά, αλλά ότι θα έπαιρνε ένα μικρό ποσό για να αγοράσει μερικές μπύρες.

«Αυτό μου φάνηκε σωστό», είπε και συνέχισε «θα μπορούσε να κρατήσει το ποσό και να μην απαντήσει ποτέ. Υπάρχουν τελικά κάποιοι σωστοί άνθρωποι εκεί έξω. Είχε κάθε δικαίωμα να τα κρατήσει. Είχαν κατατεθεί σε εκείνον».

Η ιστορία είχε αίσιο τέλος και κόστισε μόνο ένα καφάσι με μπύρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ