«Πυρά» Μπάιντεν και Ομπάμα προς Τραμπ, «χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος (vid)

Gazzetta team
«Πυρά» Μπάιντεν και Ομπάμα προς Τραμπ, «χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος (vid)
Τζο Μπάιντεν και Μπαράκ Ομπάμα κατακεραύνωσαν τον Ντόναλντ Τραμπ για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, με τον Αμερικανό πρόεδρο να απαντά «δεν θα ήμουν καν εδώ αν δεν υπήρχαν αυτοί»!

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κατακεραύνωσαν τον Ντόναλντ Τραμπ για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Ομπάμα εντείνει τις πρωτοβουλίες για να δώσει ώθηση στην προεκλογική εκστρατεία του πρώην αντιπροέδρου του, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικανό δισεκατομμυριούχο στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Οι δυο άνδρες κάθισαν στο ίδιο δωμάτιο, αλλά σε απόσταση, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες της εποχής του κορονοϊού και ανάρτησαν το βίντεο της συνομιλίας τους στους λογαριασμούς τους στο Twitter.

«Θα μπορούσες να φανταστείς, όταν ήσουν πρόεδρος ότι απλά θα έλεγες: "Δεν είναι δική μου ευθύνη;"», ρώτησε ο Μπάιντεν τον Ομπάμα αναφερόμενος στη στάση του Ντόναλντ Τραμπ μπροστά στην πανδημία. «Αυτά τα λόγια δεν βγήκαν από τα στόμα μας όταν ήμασταν στην εξουσία», απάντησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Απαντώντας, ο Τραμπ επιτέθηκε στον Ομπάμα και τον Μπάιντεν. «Θυμηθείτε, δεν θα ήμουν καν εδώ αν δεν υπήρχαν αυτοί. Έκαναν φρικτή δουλειά», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.