Άνδρας ανακάλυψε ότι η συλλογή του από κάρτες Πόκεμον αξίζει σχεδόν 38.000 ευρώ (pic)

Gazzetta team
Άνδρας ανακάλυψε ότι η συλλογή του από κάρτες Πόκεμον αξίζει σχεδόν 38.000 ευρώ (pic)
Τις κάρτες Πόκεμον του τις είχε κάνει δώρο η μητέρα του το 1999 στα γενέθλιά του.

Ένας μπαμπάς από το Sutton Coldfield ανακάλυψε πρόσφατα ότι μια συλλογή καρτών Πόκεμον αξίζει τώρα 35.000 £ (περίπου 38.000 ευρώ).

Η μητέρα του Nigel Brookes του είχε χαρίσει την συλλογή το 1999, αν και όπως είπε δεν του άρεσαν τα Πόκεμον.

Όμως τελικά όπως φαίνεται τίποτα δεν πάει χαμένο, αφού πλέον 21 χρόνια μετά αξίζει αρκετά χρήματα.

Όπως είπε: «Τότε ο Τζέρεμι (ο μικρότερος αδερφός του) έτρεξε στο σπίτι δείχνοντας μια νέα κάρτα Pokémon που είχε ανταλλάξει με τα παιδιά στο δρόμο. Αλλά τον είχαν ξεγελάσει γιατί οι δικές του κάρτες ήταν πραγματικά σπάνιες. Τότε η μητέρα μου, μου είπε να αναλάβω ως μεγάλος αδερφός. Έτσι πήγα και πήρα από αυτά τα παιδιά την κάρτα του μικρού μου αδερφού. Έτσι η μητέρα μου, μου έφερε δώρο αυτήν τη σπάνια συλλογή από τους δημιουργούς του Pokémon στις ΗΠΑ που άξιζε τότε 300 λίρες».

«Ήμουν απογοητευμένος εκείνη τη στιγμή, επειδή η συλλογή ήταν ένα δώρο για τα γενέθλιά μου, οπότε για μένα ήταν άσχημο. Δεν μου άρεσαν τα Πόκεμον. Που να ήξερα ότι μετά από 20 χρόνια θα άξιζαν τόσο. Πρόκειται να πουληθούν σε έναν συλλέκτη. Αν και η κόρη μου ήθελε να αγοράσει τις κάρτες για 6 λίρες επειδή της αρέσουν αλλά στο μέλλον θα με ευγνωμονεί που δεν της έδωσα την συλλογή», κατέληξε.