Τουρίστες χτυπούν και αφήνουν αναίσθητη φώκια ώστε τα παιδιά να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της (vid)

Gazzetta team
Τουρίστες χτυπούν και αφήνουν αναίσθητη φώκια ώστε τα παιδιά να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της (vid)
Τραγικές εικόνες στο Καζακστάν, με τουρίστες να χτυπούν μια φώκια, προκειμένου να την αφήσουν αναίσθητη, για να τραβήξουν τα παιδιά φωτογραφίες μαζί της! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Τουρίστες στο Καζακστάν εμφανίζονται σε βίντεο να χτυπούν μια φώκια, αφήνοντας τη αναίσθητη, προκειμένου τα παιδιά να μπορέσουν να φωτογραφηθούν μαζί της, σύμφωνα με μάρτυρες!

Η Daily Mail αναφέρει πως οι συγκλονιστικές σκηνές καταγράφηκαν στο χωριό Kuryk, το οποίο βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κασπίας Θάλασσας.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο χθες (7/7) και έχει προκαλέσει σάλο, δείχνει αρκετούς άντρες να περικυκλώνουν τη φώκια, η οποία είχε κολυμπήσει κοντά στην ακτή, και να τις επιτίθενται με κοντάρια και πέτρες! Αρκετοί, μάλιστα, μαζεύονται και απλά παρακολουθούν το άμοιρο ζώο να προσπαθεί να ξεφύγει. Ουδείς κάνει κάτι για να σταματήσει αυτή την κτηνωδία...

Το τοπικά ΜΜΕ τονίζουν πως η φώκια έμεινε αναίσθητη τελικά και την τράβηξαν από το νερό, για να μπορέσουν τα παιδιά να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της και να το διασκεδάσουν.

«Μετά από αυτό, έριξαν το ακίνητο σώμα πίσω στη θάλασσα. Δεν ξέρω αν επέζησε», λέει αυτόπτης μάρτυρας.