Αστυνομικός ζει δέκα χρόνια με μια σφαίρα στο κεφάλι και το γιόρτασε (pic)

Gazzetta team
Αστυνομικός ζει δέκα χρόνια με μια σφαίρα στο κεφάλι και το γιόρτασε (pic)
Ο συνάδελφός του, με τον οποίο ήταν μαζί σητν επιχείρηση, σκοτώθηκε.

Ένας πρώην αστυνομικός αποκάλυψε πώς έχει ζήσει για δέκα χρόνια με μια σφαίρα σφηνωμένη στον εγκέφαλό του.

Στον 36χρονο Βλαντιμίρ Κρούτοφ, δόθηκε μία στα εκατομμύριο πιθανότητες να επιβιώσει αφού τραυματίστηκε σε πυροβολισμό συμμοριών στην Αγία Πετρούπολη και του καρφώθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι.

Οι ακτινογραφίες δείχνουν πώς η σφαίρα παραμένει κολλημένη στο πάνω μέρος του κεφαλιού του Ρώσου αστυνομικού, με τους χειρουργούς να αρνούνται να την αφαιρέσουν λόγω του 99% κινδύνου θανάτου από χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ, η βολή - από ένα περίστροφο Nagan διαμέτρου 7,62 - μπήκε στη βάση του κρανίου του και πέρασε από ολόκληρο τον εγκέφαλό του.

Ο συνάδελφός του αστυνομικός Ντμίτρι Βόρονιν, τότε 26 ετών, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, αφού οι αστυνομικοί έπεσαν σε ληστεία συμμοριών σε ένα κέντρο τυχερών παιχνιδιών.

Οι γιατροί ήταν έκπληκτοι που ο αστυνομικός - ο οποίος πήρε σύνταξη αναπηρίας μετά τον τραυματισμό - συνέχισε να ζει μια φυσιολογική ζωή, παντρεύτηκε τη γυναίκα του ενώ έκανε και ένα παιδί.

Η σφαίρα άφησε μια τρύπα σε διάμετρο μεγαλύτερη από μία ίντσα στη βάση του κρανίου του.

Μιλώντας για τη στιγμή που πυροβολήθηκε, ο Βλαντιμίρ είπε: «Παρατηρήσαμε τρεις άντρες με σαφώς εγκληματικά πρόσωπα και τους προκαλέσαμε. Ακολούθησε μάχη και ο συνάδελφός του, του φώναζε πως υπάρχει όπλο και να προσέχει.