Γάτα κατάφερε να επιζήσει αφού παγιδεύτηκε μέσα σε κάδο πλυντηρίου

Gazzetta team
Γάτα κατάφερε να επιζήσει αφού παγιδεύτηκε μέσα σε κάδο πλυντηρίου
Η γάτα γύριζε μαζί με τον κάδο για 12 λεπτά.

Εάν υπάρχει μια λίστα με πράγματα που σίγουρα δεν θέλετε να βάλετε σε ένα πλυντήριο, ένα από αυτά είναι και το κατοικίδιο σας.

Εκτός αν το κάνει από μόνο του όπως έγινε με μια γάτα της Βιρμανίας που ονομάζεται Oscar όταν «ξεγέλασε» τον θάνατο αφού παγιδεύτηκε μέσα σε ένα κάδο πλυντηρίου και επέζησε.

Μάλιστα η γάτα «γύριζε» μαζί με τον κάδο για 12 λεπτά.

Η ιδιοκτήτρια Amanda Meredith, από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, είπε ότι άκουσε έναν παράξενο θόρυβο λίγο αφού ο σύζυγός της είχε βάλει πλυντήριο.

Όταν το ζευγάρι συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μέχρι να καταφέρουν να σταματήσουν την πλύση, αφού ως γνωστόν στα πλυντήρια χρειάζεται λίγα λεπτά για να ανοίξει η πόρτα .

Μιλώντας στο ABC News, η κ. Meredith είπε: «Η φτωχή μικρή γάτα είχε τα χέρια της στο τζάμι καθώς έκανε τις περιστροφές και με κοίταζε. Ήταν τραγικό. Το να περιμένεις τα δύο λεπτά για να ανοίξει η πόρτα του πλυντηρίου ήταν τραυματικό για το λιγότερο».

Στην συνέχεια μετέφεραν την γάτα στον κτηνίατρο ο οποίος είπε πως χρειάζονται 6 ώρες για να φανεί αν θα επιζήσει η όχι.

Αν και ο Δρ Capps είπε στην ABC ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

«Είναι πολύ τυχερός αλλά δυνατός μικρός», είπε ο Δρ Capps.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό. Όταν είναι κρύος ο καιρός είναι το ιδανικό μέρος για τις γάτες, ώστε να κάνουν έναν ζεστό ύπνο».