Σε αμάξι ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Ισραήλ εμφανίζεται ζευγάρι να κάνει σεξ (vid)

Gazzetta team
Σε αμάξι ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Ισραήλ εμφανίζεται ζευγάρι να κάνει σεξ (vid)
Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες ενός ζευγαριού, σε επίσημο αυτοκίνητο του ΟΗΕ, να κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα!

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο 18 δευτερολέπτων από το Ισραήλ, που δείχνει ένα ζευγάρι να κάνει σεξ -σύμφωνα με τα περισσότερα διεθνή Μέσα- σε επίσημο αυτοκίνητο του ΟΗΕ!

Η γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα κάθεται πάνω σε έναν άνδρα, στο πίσω κάθισμα του λευκού οχήματος με τα διακριτικά των Ηνωμένων Εθνών, σε πολυσύχναστο δρόμο του Τελ Αβίβ.

Ο ΟΗΕ επισήμως λέει ότι ερευνά το περιστατικό και η ταυτοποίηση των ατόμων που εμφανίζονται στο βίντεο είναι «θέμα χρόνου». Τα άτομα που εμπλέκονται πιστεύεται ότι είναι μέλη του προσωπικού μιας ειρηνευτικής αποστολής στο Ισραήλ.

Ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του ζευγαριού ως «απεχθή».

«Τέτοιου είδους συμπεριφορά αντίκειται σε ό,τι πρεσβεύουμε και εργαζόμαστε να πετύχουμε στο πλαίσιο της καταπολέμησης των παραβάσεων από το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών», τόνισε στο BBC. Όταν ρωτήθηκε αν η σεξουαλική πράξη ήταν συναινετική ή περιελάμβανε πληρωμή, ο εκπρόσωπος του Οργανισμού είπε πως «ερευνάται».