Το επιτελείο του Τραμπ ξεκόλλησε σε ομιλία του αυτοκόλλητα με την ένδειξη «Μην κάθεστε εδώ, παρακαλώ» (pics & vid)

Gazzetta team
Το επιτελείο του Τραμπ ξεκόλλησε σε ομιλία του αυτοκόλλητα με την ένδειξη «Μην κάθεστε εδώ, παρακαλώ» (pics & vid)
Πριν την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στην Τάλσα, άνθρωποι από το επιτελείο του εμφανίζονται σε βίντεο να ξεκολλούν αυτοκόλλητα για την τήρηση των αποστάσεων λόγω κορονοϊού!

Φανταστείτε να μπει κάποιος στο μετρό και να αρχίσει να βγάζει τα χαρτιά με την ένδειξη «Δεν κάθομαι εδώ». Ε, αυτό ακριβώς έκανε ο... Ντόναλντ Τραμπ!

Όχι ο ίδιος, φυσικά, ούτε και στο μετρό, αλλά οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας του, που φέρεται να έδωσαν εντολή να απομακρυνθούν χιλιάδες αυτοκόλλητα με την ένδειξη «Μην κάθεστε εδώ, παρακαλώ» από θέσεις του Bank of Oklahoma Center (BOK), πριν την πολυαναμενόμενη συγκέντρωση στην Τάλσα, στις 20 Ιουνίου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, η διεύθυνση του γηπέδου είχε αγοράσει 12.000 αυτοκόλλητα με στόχο να μείνουν κενές θέσεις μεταξύ των παριστάμενων λόγω κορονοϊού.

«Βγάλτε τα»!

Την ημέρα της συγκέντρωσης, όμως και ενώ τα αυτοκόλλητα είχαν τοποθετηθεί ήδη σε μία παρά μία θέση στο γήπεδο χωρητικότητας 19.000 ανθρώπων, το επιτελείο του Τραμπ είπε στη διοίκηση να τα βγάλει!

Σε βίντεο, μάλιστα, που δημοσίευσε η Washington Post, δύο άνδρες φαίνονται να ξεκολλούν αυτοκόλλητα.

Ο Tim Murtaugh, διευθυντής επικοινωνίας της καμπάνιας του Τραμπ, δεν σχολίασε το θέμα, παρά στάθηκε στα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν για την εκδήλωση.

«Η συγκέντρωση έγινε με πλήρη συμμόρφωση στις απαιτήσεις ασφαλείας των ντόπιων. Επιπλέον, οι παριστάμενοι υποβλήθηκαν σε θερμομέτρηση πριν την είσοδό τους, πήραν μάσκες προσώπου και είχαν πρόσβαση σε αντισηπτικά χεριών», τόνισε.

Δημοσιογράφοι, που κατέγραψαν την εκδήλωση, ανέφεραν πως όταν πια βγήκαν τα αυτοκόλλητα και μπήκε ο κόσμος, για να παρακολουθήσει την ομιλία του Τραμπ, κάθονταν ο ένας πάνω στον άλλον...