Ξενοδοχείο Swingers ανοίγει ξανά και απαγορεύει τις ερωτικές συνευρέσεις λόγω κορονοϊού (vid)

Gazzetta team
Ξενοδοχείο Swingers ανοίγει ξανά και απαγορεύει τις ερωτικές συνευρέσεις λόγω κορονοϊού (vid)
Το ξενοδοχείο swingers ανοίγει αλλά μόνο για κοινωνικές επαφές και όχι για σεξουαλικές συνευρέσεις.

Ένα ξενοδοχείο και μπαρ swingers ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει το σεξ όταν ανοίξει ξανά το επόμενο Σαββατοκύριακο λόγω των μέτρων κοινωνικής απόστασης που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Το Xtasia, Swingers and Fetish Club στο West Bromwich, θα ανοίξει ξανά στις 4 Ιουλίου αλλά ως ξενοδοχείο που δεν θα επιτρέπεται το σεξ.

Στην ιστοσελίδα, έγραψαν: «Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες κυβερνητικές συμβουλές και σε συνεννόηση με την Αστυνομία, το Συμβούλιο και τη Δημόσια Υγεία, στοχεύουμε να ανοίξουμε ολόκληρο το συγκρότημα Xtasia ως ξενοδοχείο που δεν επιτρέπεται το σεξ (non sexual) από τις 4 Ιουλίου. Διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να δείτε τι κάνουμε για να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους για εσάς και το προσωπικό μας. Πραγματοποιήθηκε πλήρης αξιολόγηση κινδύνου και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε το ταξίδι σας όσο πιο ασφαλές μπορούμε».

Ο χώρος μόνο για ενήλικες βρίσκεται στην πρώτη θέση στο Booking.com και διαθέτει σεξουαλικές κούνιες, μπουντρούμι και εσωτερικό χώρο για σκύλους.

Οι θερμοκρασίες θα ελέγχονται στην πόρτα και οποιοσδήποτε με πυρετό θα απομακρυνθεί.

Οι «αίθουσες παιχνιδιών» του ξενοδοχείου θα είναι εκτός λειτουργίας όταν ανοίξει ξανά.

Ο ιστότοπος συνεχίζει: «Αρχικά μπορούμε όλοι να παρευρεθούμε μόνο για να συναντηθούμε κοινωνικά και δεν επιτρέπεται σεξουαλική δραστηριότητα, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου καθώς οι περιορισμοί χαλαρώνουν στοχεύουμε να επιτρέψουμε το παιχνίδι. Στη συνέχεια να επανέλθουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Θα μείνουμε στα δύο μέτρα προς το παρόν καθώς έχουμε το χώρο να το κάνουμε αυτό και είναι ασφαλέστερο για εσάς και το προσωπικό μας».

«Δεν επιτρέπονται σεξουαλικές συναντήσεις μεταξύ των μελών. Κάθε περιοχή εντός του συγκροτήματος έχει ένα όριο κοινωνικής απόστασης και δεν θα επιτρέπεται μεγαλύτερος αριθμός ατόμων από τον επιτρεπόμενο».