Η στιγμή που λευκός καρχαρίας κολυμπάει κάτω από ανυποψίαστους σέρφερ (vid)

Gazzetta team
Η στιγμή που λευκός καρχαρίας κολυμπάει κάτω από ανυποψίαστους σέρφερ (vid)
Οι σέρφερ δεν είχαν καταλάβει ότι ο καρχαρίας κολυμπούσε ακριβώς από κάτω τους.

Αυτό το βίντεο από το drone δείχνει τη στιγμή που ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας κολυμπάει ακριβώς κάτω από μια ομάδα ανυποψίαστων σέρφερ.

Συγκεκριμένα φαίνεται να κρύβεται γύρω από τους έξι σέρφερ και κανένας δεν φαίνεται να έχει καταλάβει τίποτα.

Σύμφωνα με την Mirror, το βίντεο τραβήχτηκε από έναν έφηβο που χρησιμοποιούσε drone στον κόλπο Plettenberg στη Δυτική επαρχία της Νότιας Αφρικής.

Οι αναφορές δείχνουν ότι το νερό ήταν μόλις έξι μέτρα βάθος καθώς οι surfers προσπάθησαν να «πιάσουν» ένα κύμα και δυο από αυτούς φαίνονται να απομακρύνονται με ταχύτητα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο άνδρας με το καγιάκ φαίνεται να εντοπίζει το πτερύγιο του καρχαρία και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο κάτω.

Το αγόρι που τράβηξε το βίντεο, το είπε στον μπαμπά του,ο οποίος ειδοποίησε τους αρμόδιους και πήγαν να βοηθήσουν.

Ο νεαρός είπε: «Συνήθως πετάμε το drone για να καταγράψουμε τη φύση και είδα τον καρχαρία και το ακολούθησα. Όταν είδα πόσο κοντά ήταν στους surfers, το είπα στον μπαμπά μου. Ο καρχαρίας κινούνταν πολύ γρήγορα και ήταν πραγματικά τρομακτικό. Δεν ήξερα τι να κάνω και απλώς συνέχισα να τραβάω»

«Ήταν πραγματικά τρομακτικό να στέκεται εκεί με το τηλεχειριστήριο, βλέποντας αυτόν τον καρχαρία να κατευθύνεται προς τους σέρφερ. Δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω σε αυτήν την κατάσταση και απλώς συνέχισα να το γυρίζω».