Ελικόπτερο απομάκρυνε από την Αλάσκα το λεωφορείο του ''Into The Wild'' (pics & vids)

Gazzetta team
Ελικόπτερο απομάκρυνε από την Αλάσκα το λεωφορείο του ''Into The Wild'' (pics & vids)
Στο λεωφορείο της δεκαετίας του 1940 έζησε ο 24χρονος ακτιβιστής Κρις Μακάντλες το καλοκαίρι του 1992 και πέθανε από την πείνα μετά από 114 ημέρες. Η ιστορία του έγινε βιβλίο το 1996, αλλά και ταινία το 2007, με τίτλο ''Into The Wild''.

Το θρυλικό λεωφορείο, στο οποίο έζησε ο 24χρονος Κρις Μακάντλες το καλοκαίρι του 1992, καθώς αρνήθηκε την πολιτισμένη ζωή και επιχείρησε να διαβιώσει σε αντίξοες συνθήκες, αλλά πέθανε από την πείνα μετά από 114 ημέρες, απομακρύνθηκε από την Αλάσκα!

Πρόκειται για τη γνωστή ιστορία, που έγινε βιβλίο το 1996, αλλά και ταινία το 2007, με τίτλο ''Into The Wild'' και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκατοντάδες θαυμαστές του Μακάντλες, οι οποίοι προσπαθούν να μιμηθούν το παράδειγμά του.

Αυτό, ωστόσο, ήταν και το πρόβλημα, και ο λόγος για τον οποίο απομακρύνθηκε το λεωφορείο...

Ζήτημα δημόσιας ασφάλειας

Συγκεκριμένα, η Εθνική Φρουρά είπε ότι το λεωφορείο ήταν ζήτημα δημόσιας ασφάλειας, επειδή ενθάρρυνε τους οπαδούς του Μακάντλες να διεισδύσουν στην επικίνδυνη άγρια ​​Αλάσκα.

Το υπουργείο Φυσικών Πόρων, μάλιστα, δήλωσε ότι υπήρχαν 15 επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που σχετίζονται με το λεωφορείο μεταξύ 2009 και 2017.

Δύο ταξιδιώτες, εξάλλου, πνίγηκαν ενώ πήγαιναν στο όχημα, το 2010 και το 2019.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, δε, έσωσαν πέντε Ιταλούς πεζοπόρους, ένας από τους οποίους υπέστη σοβαρά κρυοπαγήματα!

Ιδού και το trailer της ταινίας -δείτε την αν δεν την έχετε δει: