Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι έχει ακούσει «ενδιαφέροντα πράγματα» για εξωγήινους (vids)

Gazzetta team
Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι έχει ακούσει «ενδιαφέροντα πράγματα» για εξωγήινους (vids)
Ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχτηκε ότι έχει ακούσει «ενδιαφέροντα πράγματα» για εξωγήινους σε σχέση με το περίφημο συμβάν του Roswell!

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται από το βράδυ της Πέμπτης (18/6) οι απανταχού συνωμοσιολόγοι!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ στον γιο του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα την ερχόμενη Κυριακή, 21 Ιουνίου, ο 42χρονος ρώτησε αστειευόμενος τον μπαμπά/πρόεδρο αν σκοπεύει να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με την περίφημη πόλη του Νέου Μεξικού, Roswell, που έχει συνδεθεί όσο καμία με τα UFO και τους εξωγήινους, μετά το συμβάν της 7ης Ιουλίου 1947.

Ο Τραμπ, ωστόσο, δεν απάντησε και τόσο... χιουμοριστικά!

Χωρίς να πει πολλά, τόνισε ότι έχει ακούσει κάποια «ενδιαφέροντα πράγματα» και άναψε φωτιές.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στον υιό: «Πολλοί άνθρωποι μού κάνουν αυτή την ερώτηση. Υπάρχουν εκατομμύρια, που θέλουν να πάνε εκεί (σ.σ. στο Roswell) και να το δουν από κοντά. Δεν θα σας μιλήσω για αυτό, αλλά ξέρω κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος και πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να μάθουν τι συμβαίνει».

Όταν, δε, ο γιος του επέμεινε και τον ρώτησε αν πρόκειται ποτέ να σπάσει τη σιωπή του για αυτά τα «ενδιαφέροντα πράγματα», ο Τραμπ απάντησε: «Λοιπόν, πρέπει να το σκεφτώ αυτό».

Το συμβάν στην πόλη Roswell

Το συμβάν στο Roswell αφορά την ανάκτηση υλικού κοντά στην ομώνυμη περιοχή στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, την 7η Ιουλίου 1947, και έχει γίνει αντικείμενο έντονης φημολογίας και αμφισβήτησης.

Υπάρχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις για το τι πραγματικά συνέβη και θερμή διαμάχη για το ποιες αποδείξεις μπορούν να γίνουν αποδεκτές.

Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρει ότι το αντικείμενο που ανέκτησε ήταν ένα υψίστης μυστικότητας ερευνητικό μπαλόνι, το οποίο συνετρίβη.

Πολλοί υποστηρικτές των UFO πιστεύουν, ωστόσο, ότι τα συντρίμμια ανήκαν σε εξωγήινο σκάφος που συνετρίβη στην περιοχή και ότι η ανάκτηση του σκάφους συγκαλύφθηκε από τον στρατό.