«Όσοι παίζουν μαζί, μένουν μαζί»: Το Pornhub έβγαλε ειδική συνδρομή για ζευγάρια (vid)

Gazzetta team
«Όσοι παίζουν μαζί, μένουν μαζί»: Το Pornhub έβγαλε ειδική συνδρομή για ζευγάρια (vid)
​Το Pornhub προσφέρει μια special συνδρομή σε ζευγάρια για να βελτιώσει-αναθερμάνει τη σχέση τους!

Πιο... πικάντικες θέλει να κάνει τις σχέσεις των ζευγαριών το Pornhub. Ειδικά στην εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας, που φαίνεται πως επηρέασαν πολύ, κυρίως αρνητικά.

Προκειμένου, λοιπόν, να βελτιώσει και να αναθερμάνει τις σχέσεις, ο κολοσσός της πορνογραφίας δημιούργησε το Premium Lovers. Μια special συνδρομή για ζευγάρια, η οποία, εκτός από τις τυπικές παροχές του Pornhub Premium, θα προσφέρει μια «λίστα αναπαραγωγής εραστών».

Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί κανείς να μοιραστεί με τον σύντροφό του τα αγαπημένα του βίντεο. Τα ζευγάρια, μάλιστα, θα έχουν την επιλογή να λαμβάνουν προτάσεις για βίντεο ανάλογα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Το 68% θέλει να μάθει τις φαντασιώσεις του συντρόφου του

Το Premium Lovers έρχεται κατόπιν μιας έρευνας, που έδειξε ότι το 64% από τους ήδη υπάρχοντες premium χρήστες θέλει να ξέρει περισσότερα πράγματα για τις προτιμήσεις του συντρόφου του στο σεξ και το 68% πιστεύει ότι αν μάθει τις φαντασιώσεις του συντρόφου του, αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση του.

Χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος του Pornhub, Corey Price, λέει: «Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη συνδρομή Premium Lovers, προκειμένου να παρέχουμε στα ζευγάρια μία ''πηγή'', που όχι μόνο μπορεί να κάνει πιο πικάντικες τις σχέσεις τους σε καραντίνα, αλλά και να βοηθήσει κάθε έναν τους να μάθει ακόμα περισσότερα για τον σύντροφό του σε σεξουαλικό επίπεδο.

Τα ζευγάρια που παίζουν μαζί, μένουν μαζί».