Επιμένουν οι Γερμανοί: Έχουμε αποδείξεις ότι η μικρή Μαντλίν είναι νεκρή

Gazzetta team
Επιμένουν οι Γερμανοί: Έχουμε αποδείξεις ότι η μικρή Μαντλίν είναι νεκρή
Η εισαγγελία του Μπραουνσβάιγκ επιμένει πως έχει αποδείξεις πως η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή.

Ο Γερμανός κρατούμενος που αποτελεί τον νο 1 ύποπτο για την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν ΜακΚάν το 2007 από πορτογαλικό θέρετρο, αρνείται ότι την σκότωσε.

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν, αρνούνται ότι έχουν λάβει επιστολή από τις γερμανικές αρχές που τους ενημερώνει πως η κόρη τους είναι νεκρή.

Η εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπραουνσβάιγκ στη Γερμανία όμως, επιμένει πως οι ερευνητές διαθέτουν «αποδεικτικά στοιχεία» ότι η μικρή Βρετανίδα, είναι νεκρή. «Είναι αποδεικτικά στοιχεία ή συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία διαθέτουμε, και όχι απλές ενδείξεις», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος.

«Ο ύποπτος σκότωσε την Μαντλίν - Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις πληροφορίες μας»

«Δεν μπορώ επί του παρόντος να σας αποκαλύψω τις ακριβείς πληροφορίες τις οποίες διαθέτουμε και μας δείχνουν ότι ο ύποπτός μας σκότωσε την Μάντλιν», πρόσθεσε η εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας ότι οι γερμανικές αρχές είχαν γράψει στους γονείς της μικρούλας.

Την ίδια ώρα, ο Γερμανός κρατούμενος ύποπτος αρνείται ότι σκότωσε την μικρή Μαντλίν. Η αστυνομία πάντως ανακάλυψε πολλά παιδικά μαγιό και χιλιάδες φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε δεύτερο τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε.

Πηγή: Reader.gr