Επιχειρηματίας 6 ετών: Ξεκίνησε δική του δουλειά και «ορκίστηκε» πως θα γίνει εκατομμυριούχος (vid)

Gazzetta team
Επιχειρηματίας 6 ετών: Ξεκίνησε δική του δουλειά και «ορκίστηκε» πως θα γίνει εκατομμυριούχος (vid)
Ο μικρός είναι ο νεότερος επιχειρηματίας της Βρετανίας και έχει καταφέρει να αποκτήσει την δική του πελατεία.

Ένα μικρό παιδί ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση σε ηλικία μόλις έξι ετών και ορκίστηκε ότι μια μέρα θα γίνει εκατομμυριούχος.

Ο νεότερος επιχειρηματίας της Βρετανίας, ονομάζεται Alfie Bradley.

Το παιδί, που αντιμετωπίζει μια μια σοβαρή διαταραχή της ομιλίας, ωστόσο έχει για δημιουργήσει τη δική του εταιρεία κήπου και συντήρησης, το "Alfred's Cutting Services" κατά τη διάρκεια του lockdown.

Η σκληρή δουλειά του Alfie έχει ήδη αποδώσει, αλλά αντί να χρησιμοποιήσει τα κέρδη του σε παιχνίδια και γλυκά, ο έξυπνος μικρός τα επένδυσε για να αναπτύξει την επιχείρησή του.

Από την ίδρυση της επιχείρησής του, ο Alfie έχει ήδη αναβαθμίσει το χλοοκοπτικό του μηχάνημα και αγόρασε μηχανή πλυσίματος, ώστε να μπορεί να προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών, αναφέρει το LADbible.

Ο Alfie, που ζει στο Redruth της Κορνουάλης, είπε: «Θέλω να γίνω εκατομμυριούχος».

Μάλιστα έχει βοήθεια από τον μπαμπά του Anthony, 45 ετών, αλλά η οικογένειά του λέει ότι όλη η δουλειά πραγματοποιείται από τον Alfie και η ιδέα ήταν δική του.

Η μαμά του, Amy, 34 ετών, είπε: «Δεν τον σταματάει τίποτα».

«Βρήκε έναν τρόπο να συνεχίζει να περνάει την ώρα του και να συνεχίσει να κινείται κατά την διάρκεια της καραντίνας καθώς και να βοηθά άλλους ανθρώπους», ανέφερε η μητέρα.

Ο Alfie γνωστοποιεί την δουλειά του από στόμα σε στόμα και από μια ειδική σελίδα στο Facebook.

Μέχρι στιγμής έχει τρεις «κανονικούς» πελάτες, καθώς και αρκετούς άλλους που τον έχουν πληρώσει για εφάπαξ εργασία.

Η Amy λέει ότι τα επιτεύγματα του γιου της είναι εντυπωσιακά καθώς το παιδί διαγνώστηκε με διαταραχή της ομιλίας όταν ήταν τεσσάρων ετών.