Απίστευτες εικόνες σε rave party «καραντίνας»: Βίασαν 18χρονη, νεκρός 20χρονος από υπερβολική δόση (pics & vids)

Gazzetta team
Απίστευτες εικόνες σε rave party «καραντίνας»: Βίασαν 18χρονη, νεκρός 20χρονος από υπερβολική δόση (pics & vids)
Ασύλληπτες εικόνες από Μάντσεστερ και Λιντς, όπου διοργανώθηκαν χθες (13/6) βράδυ τρία coronavirus ''quarantine'' raves πάρτι όπως λέγονται, με 6.000 ανθρώπους συνολικά να αψηφούν τα μέτρα για τον κορονοϊό, ενώ υπήρξε βιασμός, μαχαιρώματα, μέχρι και νεκρός!

«Βράζει» η Βρετανία σήμερα από τις απίστευτες εικόνες σε Μάντσεστερ και Λιντς, όπου διοργανώθηκαν χθες (13/6) βράδυ τρία coronavirus ''quarantine'' raves πάρτι όπως λέγονται, με περισσότερους από 6.000 ανθρώπους να αψηφούν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Το χειρότερο όλων, ωστόσο, είναι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά Μέσα, πως μια 18χρονη κοπέλα βιάστηκε, τρεις νεαροί έχουν μαχαιρωθεί, ενώ ένας 20χρονος πέθανε, πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών!

Σκουπίδια παντού

Συγκεκριμένα, τα πάρτι στο Μάντσεστερ έγιναν στο Droylsden και στο Carrington. Στο πρώτο έδωσαν το «παρών» 2.000 άτομα, και εκεί έχασε τη ζωή του ο 20χρονος, ενώ τα άλλα δύο συμβάντα έγινα στο έτερο πάρτι, στο Carrington, όπου βρέθηκαν 4.000 άνθρωποι! Είναι θλιβερή, επίσης, η εικόνα των σκουπιδιών που άφησαν, με εθελοντές να καθαρίζουν σήμερα για ώρες τις δύο περιοχές...

Χάος και στο Λιντς

Χιλιάδες νεαροί, δε, έκαναν πάρτι σε τούνελ αυτοκινητόδρομου και στο Λιντς, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να προκαλείται χάος.

Την ίδια στιγμή, η Βρετανία κοντεύει τους 42.000 νεκρούς από την Covid-19, ενώ τα κρούσματα είναι περισσότερα, πλέον, από 295.000...