Πήρε αυγά από το σούπερ μάρκετ, τα επώασε και τώρα έχει τρεις πάπιες (pics)

Gazzetta team
Πήρε αυγά από το σούπερ μάρκετ, τα επώασε και τώρα έχει τρεις πάπιες (pics)
Μια κοπέλα βαριόταν μάλλον πάρα πολύ στην καραντίνα. Τόσο, που αγόρασε αυγά πάπιας από το σούπερ μάρκετ και αντί να τα κάνει ομελέτα, τα επώασε και τώρα έχει τρία παπάκια.

Να και κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί να κάνουμε/προτείνουμε για να περάσει η ώρα στην καραντίνα.

Βέβαια, ποτέ δεν είναι αργά. Καραντίνα... ξε-καραντίνα, όλοι μας μπορούμε να πάρουμε αυγά από το σούπερ μάρκετ και να αποκτήσουμε κότες.

Η 29χρονη Charli Lello από το Hertfordshire έκανε ακριβώς αυτό, αλλά με πάπιες.

Ο Beep, o Peep και ο Meep

Αγόρασε τρία αυγά από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Waitrose, τα έβαλε σε επωαστή και απέκτησε τον Beeb, τον Peep και τον Meep, τρία παπάκια τύπου Braddock White.

Ήθελε, όπως είπε στο BBC, να κάνει ένα πείραμα, για να περάσει την ώρα της στο lockdown. Λέει, λοιπόν, τώρα ότι τα παπάκια θα περάσουν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, μαζί, όμως, με τις κότες της. Γιατί, φυσικά, έχει και κότες.

Το είδε από κάποιον που επώασε αυγά ορτυκιού

Η 29χρονη, που εργάζεται ως βοηθός μάνατζερ σε ένα μαγαζί, το οποίο ακόμη είναι κλειστό, λέει ότι της ήρθε η ιδέα μετά από ένα βίντεο που είδε στο Facebook, με έναν τύπο να επωάζει αυγά ορτυκιού.

«Ήμουν στο Waitrose και είδα τα αυγά πάπιας. Μου φάνηκε ότι θα μπορούσαν να είναι κατάλληλα. Ενθουσιάστηκα στην ιδέα ότι θα μπορούσαν να επωαστούν, αλλά είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως είναι αυγά από σούπερ μάρκετ και έχουν περάσει πολλά. Έχουν μαζευτεί, έχουν ταξιδέψει με το φορτηγό για τις διανομές, μετά έχουν ταρακουνηθεί σε καροτσάκια που τα πήγαν στα ράφια, τα έχουν πιάσει και αφήσει ξανά κάτω, ποιος ξέρει πόσοι πελάτες. Έτσι, φοβόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα», τονίζει στο βρετανικό δίκτυο.

Ωστόσο, τα πήρε στο σπίτι, τα έβαλε στον επωαστή και μετά από έναν μήνα άκουσε έναν θόρυβο μέσα από τα αυγά. Τα παπάκια άρχισαν να σπάνε το κέλυφος και να βγαίνουν έξω! «Ο μόνος λόγος που έκανα κάτι τέτοιο είναι επειδή μένω στο σπίτι και έχω τον χρόνο που χρειάζεται για να τα μεγαλώσω, ώσπου να φτάσουν σε μία ηλικία που δεν θα με χρειάζονται» προσθέτει. «Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα το έκανα, δεν θα ήταν ούτε δυνατό, αλλά ούτε και δίκαιο για τα παπάκια», συμπληρώνει.

Εκπρόσωπος της εταιρείας Clarence Court Farms, εξάλλου, δήλωσε: «Είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να δημιουργηθεί ένα παπάκι από τα αυγά, αλλά δεν είναι αδύνατον».