Συνελήφθη οδηγός Audi RS6 που βιντεοσκοπούσε ότι έτρεχε με 323 χλμ./ώρα κρατώντας το τιμόνι με το ένα χέρι (vid)

Gazzetta team
Συνελήφθη οδηγός Audi RS6 που βιντεοσκοπούσε ότι έτρεχε με 323 χλμ./ώρα κρατώντας το τιμόνι με το ένα χέρι (vid)
Ένα τύπος στην Αγγλία βιντεοσκοπούσε ότι έτρεχε με 323 χλμ./ώρα με το Audi RS6 του, ενώ οδηγούσε και με το ένα χέρι, και συνελήφθη...

Ξεπέρασε μέχρι και τον 19χρονο στον Καναδά, που πήρε τη Mercedes του μπαμπά και έτρεχε με 308 χλμ./ώρα σε δρόμο με όριο τα 100!

Ένας 38χρονος στην Αγγλία βγήκε στον αυτοκινητόδρομο M23 motorway με το Audi RS6 και «έπιασε» τα 323 χλμ./ώρα, τη στιγμή, δε, που βιντεοσκοπούσε το «κατόρθωμά» του, ενώ κάποια στιγμή, μάλιστα, κρατάει και το τιμόνι με το ένα χέρι!

Στα δημοσιεύματα στην Αγγλία, δε, λένε πως χαιρετάει κιόλας από το παράθυρο, καθώς «πετάει» στο οδόστρωμα... Να σημειώσουμε πως το 201 που βλέπετε είναι η αγγλική μέτρηση σε μίλια, που «μεταφράζεται» σε 323 χλμ./ώρα.

Τριπλάσια ταχύτητα από το όριο!

Όπως μπορείτε να δείτε, το αυτοκίνητο -των 100.000 ευρώ περίπου- φτάνει από τα 100 χλμ./ώρα στα 185 μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, και καταλήγει, τελικά, στα 323, σχεδόν το τριπλάσιο του ορίου ταχύτητας.

Ο άνδρας, ωστόσο, δημοσίευσε το βίντεο, το οποίο έγινε viral και κάπως έτσι η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του και τον συνέλαβε.