ΗΠΑ: Ρατσιστικό παραλήρημα λευκής γυναίκας εναντίον Ινδιάνας κατέληξε σε τρομερό χαστούκι (vid)

Gazzetta team
ΗΠΑ: Ρατσιστικό παραλήρημα λευκής γυναίκας εναντίον Ινδιάνας κατέληξε σε τρομερό χαστούκι (vid)
Μια λευκή γυναίκα, μεγάλης ηλικίας, εμφανίζεται να παραληρεί εναντίον μιας Ινδιάνας σε μίνι μάρκετ βενζινάδικου στην Αριζόνα, με την κοπέλα να κρατάει την υπομονή της... μέχρι, τελικά, που της άστραψε ένα γερό χαστούκι και γνωρίζει τώρα την αποθέωση στα social media!

Μια γυναίκα βιντεοσκοπήθηκε να τρώει... γερό χαστούκι μετά από ένα ρατσιστικό παραλήρημα εναντίον μιας Ινδιάνας -ή γηγενούς Αμερικάνας αν θέλετε!

Το περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο σε ένα μίνι μάρκετ της Shell στην Αριζόνα και κάποιος τρίτος κατέγραψε με το κινητό του την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο γυναικών. Ο Greg Conn, συγκεκριμένα, τράβηξε το βίντεο και το κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Αυτή είναι η χώρα μου»

Η λευκή γυναίκα φώναξε, αρχικά, στον υπάλληλο, επειδή μια αντλία δεν λειτουργούσε. Ο Conn έγραψε, όμως, πως στη συνέχεια η ηλικιωμένη γυναίκα άρχισε να φωνάζει στην κοπέλα και έλεγε στον υπάλληλο να μην την εξυπηρετήσει και να την αφήσει να επιστρέψει στη χώρα της!

«Αυτή είναι η χώρα μου», ακούγεται να λέει η νεότερη γυναίκα. «Οι ιθαγενείς Αμερικανοί είναι από αυτήν τη χώρα», τονίζει.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, ωστόσο, επιμένει, λέγοντας στον υπάλληλο ότι δεν πρέπει να την εξυπηρετήσει. Στη συνέχεια, δε, τα βάζει και με τον Greg Conn, που καταγράφει το σκηνικό και του λέει να φύγει, επειδή «δεν είναι δικό σου θέμα».

Το χαστούκι

Στη συνέχεια, η γυναίκα ρωτάει ξανά την κοπέλα: «Από πού είσαι; Πού γεννήθηκες;» Ακούγεται, επίσης, να λέει «επιστρέφεις στο Μεξικό», όντας σε παραλήρημα!

Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε, τελικά, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα άρπαξε το χέρι της νεότερης γυναίκας και η νεότερη γυναίκα, που μέχρι τότε η ψυχραιμία της ήταν παροιμιώδης, τη χαστούκισε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η λευκή να φύγει από το μαγαζί σχεδόν κλαίγοντας!

Σε δηλώσεις της στην Telemundo Arizona η κοπέλα, πάντως, είπε ότι «με πλήγωσε. Όταν έφυγα, έκλαψα με λυγμούς. Στεναχωρήθηκα αφάνταστα που συνέβη αυτό».

Δηλώσεις, δε, έκανε και ο σύζυγος της ηλικιωμένης, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη, σημειώνοντας πως η γυναίκα του «πάσχει από μια μη διαγνωσμένη ψυχική ασθένεια, για την οποία αρνείται να κάνει θεραπεία»...