Καθάρισε τον δρόμο μετά από διαδήλωση και πήρε δώρο υποτροφία και ένα αυτοκίνητο (vid)

Gazzetta team
Καθάρισε τον δρόμο μετά από διαδήλωση και πήρε δώρο υποτροφία και ένα αυτοκίνητο (vid)
Ο δρόμος ήταν γεμάτος γυαλιά και ήθελε να βοηθήσει.

Όταν ο Antonio Gwynn Jr. είδε τις ζημιές από τις διαδηλώσεις στη γενέτειρά του το Μπάφαλο, της Νέας Υόρκης, πήρε μια σκούπα, αγόρασε μερικές σακούλες σκουπιδιών και άρχισε να καθαρίζει τους δρόμους μόνος του.

Ξεκίνησε στις 2 π.μ. τη Δευτέρα και δεν σταμάτησε να καθαρίζει για τις επόμενες 10 ώρες!

Όταν κάποιοι γείτονες έφτασαν αργότερα εκείνο το πρωί για να αρχίσει να αποκαθιστά τη ζημιά, διαπίστωσαν ότι ο Gwynn είχε ήδη κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς.

Ο Gwynn είναι 18 ετών και είπε στο CNN ότι είδε στις τοπικές ειδήσεις ότι η λεωφόρος Bailey στο Μπάφαλο ήταν καλυμμένη με γυαλί και σκουπίδια και γνώριζε ότι οι άνθρωποι έπρεπε να χρησιμοποιούν αυτόν τον δρόμο για να φτάσουν στη δουλειά το πρωί.

Έτσι αποφάσισε να αναλάβει δράση!

Ο Matt Block είδε την ιστορία του Gwynn στις ειδήσεις και αποφάσισε να του δωρίσει ένα αυτοκίνητο, ένα Mustang το 2004. Ο 27χρονος είπε στο CNN ότι το αυτοκίνητο είναι αυτό που ήθελε από τότε που ήταν παιδί, αλλά αυτές τις μέρες το χρησιμοποιεί μόνο περιστασιακά. Όπως επεσήμανε είδε τον Gwynn να ζητάει συμβουλές αγοράς αυτοκινήτου στο Facebook και αποφάσισε να του προσφέρει το σπορ αυτοκίνητό του.

Αποδεικνύεται ότι το δώρο έχει περισσότερο νόημα από ό, τι φανταζόταν ο Block. Η μητέρα του Gwynn, που πέθανε το 2018, είχε οδηγήσει το ίδιο αυτοκίνητο.

Όταν συνειδητοποίησε τη σύμπτωση, ο 18χρονος είπε ότι ήταν τόσο σοκαρισμένος που «δεν είχε λόγια».

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό δώρο, αφού ένας επιχειρηματίας της περιοχής, ο Bob Briceland έμαθε για το δώρο του Block, και αποφάσισε να του παρέχει ένα χρόνο δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη μέσω του ασφαλιστικού του γραφείου.

«Ένιωσα υποχρεωμένος να τον βοηθήσω. Απλώς πρέπει να ενώσουμε ολόκληρη την πόλη μας και να δείξουμε στους ανθρώπους πώς υπάρχουν τόσα πολλά καλά άτομα εδώ", δήλωσε ο Μπρίσελαντ.

Μετά το γυμνάσιο, ο Gwynn εξοικονομούσε χρήματα για να πάει στο κολέγιο.

Αφού άκουσε την ιστορία του Gwynn, το Medaille College στο Μπάφαλο του πρόσφερε μια πλήρη υποτροφία ξεκινώντας αυτό το φθινόπωρο.

Όμως φαίνεται πως ο 18χρονος γενικά είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει αφού είναι μέλος του Kappa Phi και βοηθάει στις εκκλησίες.

Ο Gwynn είναι ευγνώμων για την ανταπόκριση της κοινότητας, λέγοντας, «Εκτιμώ ό, τι κάνουν όλοι για μένα».