«Με πυροβολούν»: Αστυνομικός στο Λούισβιλ σημαδεύει τηλεοπτικό συνεργείο (vid)

Gazzetta team
«Με πυροβολούν»: Αστυνομικός στο Λούισβιλ σημαδεύει τηλεοπτικό συνεργείο (vid)
Αστυνομικός στο Λούισβιλ σημάδεψε και πυροβόλησε live με πλαστικές σφαίρες τηλεοπτικό συνεργείο.

Η μία μετά την άλλη έρχονται οι σοκαριστικές ειδήσεις από τις ΗΠΑ, για τα όσα συμβαίνουν κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Την Παρασκευή είδαμε το λίγες ώρες νωρίτερα μάθαμε για την απώλεια ενός 19χρονου από τον οδηγό ενός SUV που πυροβολούσε αδιακρίτως, την Παρασκευή είδαμε να συλλαμβάνεται δημοσιογράφος live στον αέρα, ενώ σήμερα είχαμε ένα ανάλογο περιστατικό. Πιο σοβαρό αυτή τη φορά...

«Με πυροβολούν»

Η ρεπόρτερ του Wave 3 News, Kaitlin Rust ήταν ζωντανά στον αέρα, μεταδίδοντας εικόνες από την διαδήλωση που γινόταν στον Λούισβιλ για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, όντας μπροστά από την γραμμή που είχαν σχηματίσει οι αστυνομικές δυνάμεις.

Τότε και ενώ δεν φαινόταν να βρίσκεται σε σημείο που να ενοχλεί, ξαφνικά ακούγεται να ουρλιάζει και να λέει «με πυροβολούν», προκαλώντας ανησυχία στο τηλεοπτικό στούντιο, όπου η παρουσιάστρια την ρώτησε αν είναι εντάξει.

Σε εκείνο το σημείο φαίνεται ξεκάθαρα ένας αστυνομικός να την σημαδεύει με ένα όπλο, με την δημοσιογράφο να λέει: «Λαστιχένιες σφαίρες. Όλα καλά. Είναι οι σφαίρες πιπεριού».

Όταν δέχθηκε την ερώτηση για το ποιον πυροβολούν, είπε: «Εμάς. Κατευθείαν εμάς», με τον αστυνομικό να σημαδεύει εκ νέου το τηλεοπτικό συνεργείο, όπως μπορείτε να δείτε στο video.