Παράδεισος 2+2: Το Κανκούν στο Μεξικό προσφέρει δωρεάν διαμονή και φαγητό για κάθε δύο μέρες που κλείνει κάποιος (pics & vid)

Gazzetta team
Παράδεισος 2+2: Το Κανκούν στο Μεξικό προσφέρει δωρεάν διαμονή και φαγητό για κάθε δύο μέρες που κλείνει κάποιος (pics & vid)
Η εκστρατεία του Κανκούν βασίζεται στον αριθμό «2» -για κάθε δύο μέρες που θα κλείνει ένα ζευγάρι σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, θα προσφέρονται άλλες δύο εντελώς δωρεάν, ενώ η διαμονή των παιδιών δεν θα χρεώνεται καθόλου!

Αυτό θα πει επιθετικό μάρκετινγκ -κρίμα μόνο, που δεν «κάνουν» και τα εισιτήρια για το υπερατλαντικό ταξίδι...

Το παραδεισένιο Κανκούν στο Μεξικό προσφέρει στους τουρίστες δωρεάν διαμονή και γεύμα, προκειμένου να τους πείσει να επιλέξουν το πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Προσπαθώντας να ξεπεράσουν την κρίση

Φυσικά, δεν τρελάθηκαν οι άνθρωποι εκεί. Απλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κάνουν κάτι δραστικό, για να σταθούν και πάλι στα πόδια τους μετά την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

Η εκστρατεία βασίζεται στον αριθμό «2». Και εξηγούμε: Για κάθε δύο μέρες που θα κλείνει ένα ζευγάρι σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, θα προσφέρονται άλλες δύο εντελώς δωρεάν, ενώ η διαμονή των παιδιών δεν θα χρεώνεται καθόλου! 2+2 εν ολίγοις! Πληρώνεις για δύο μέρες, μένεις, κοιμάσαι και τρως για τέσσερις!

Στο πακέτο περιλαμβάνονται, επίσης, γκολφ, επισκέψεις σε θεματικά πάρκα, σπα, ακόμη και ενοικίαση αυτοκινήτου. Όλα δωρεάν για αυτές τις δύο μέρες!

Η -ιδιωτική- πρωτοβουλία, στην οποία συμμετέχουν περισσότερα από 200 ξενοδοχεία και εταιρείες, θα ξεκινήσει επίσημα στις 15 Ιουνίου.

Πρόκειται, πάντως, για πραγματικό παράδεισο επί της Γης. Δείτε φωτογραφίες: