Κορονοϊός: Καθαρίστριες ρομπότ επιστρατεύονται στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης

Gazzetta team
Κορονοϊός: Καθαρίστριες ρομπότ επιστρατεύονται στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης
Lufthansa, Swiss International και Edelweiss Air σχεδιάζουν να ξεκινήσουν εκ νέου τις πτήσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Καθαρίστριες ρομπότ, μηχανήματα αυτόματης πώλησης μασκών και περισσότερος χώρος αναμονής για την επιβίβαση σε πτήση είναι μερικά από τα νέα μέτρα που θα ισχύουν για όσους ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης όταν ξεκινήσουν και πάλι με περιορισμένο αριθμό οι πτήσεις τώρα που η Ελβετία μπαίνει στη διαδικασία χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Αεροπορικές εταιρείες όπως οι Lufthansa, Swiss International και Edelweiss Air σχεδιάζουν να ξεκινήσουν εκ νέου τις πτήσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενόψει του σταδιακού ανοίγματος των συνόρων τον επόμενο μήνα.

Στα μέτρα προστασίας που θα ληφθούν στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης περιλαμβάνονται το συχνότερο καθάρισμα της κουπαστής στις σκάλες, και των καροτσιών μεταφοράς αποσκευών, ενώ θα τοποθετηθούν εκατοντάδες συσκευασίες με αντισηπτικό χεριών και πάνελ από πλεξιγκλάς σε όλα τα γκισέ των αεροπορικών εταιρειών.