Μετά το Netflix ο αδερφός του Πάμπλο Εσκομπάρ μήνυσε και την Apple αξιώνοντας 2,6 δισ. δολάρια! (pics & vids)

Gazzetta team
Μετά το Netflix ο αδερφός του Πάμπλο Εσκομπάρ μήνυσε και την Apple αξιώνοντας 2,6 δισ. δολάρια! (pics & vids)
O Ρομπέρτο Εσκομπάρ, αδερφός του Πάμπλο, μετά τη μήνυση στο Netflix για τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς Narcos, έκανε μήνυση και στην Apple για ένα... iPhone, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

«Πόλεμο» στην Appe κήρυξε ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ!

Ο αδερφός του «βασιλιά της κοκαΐνης», του θρυλικού Πάμπλο Εσκομπάρ, ο επονομαζόμενος και «Ελ Οσίτο», δηλαδή «Το Αρκουδάκι», έχει καταθέσει μήνυση στην εταιρεία, αξιώνοντας αποζημίωση 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Ο λόγος; Ένα iPhone!

Ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ ισχυρίζεται ότι εξαιτίας κενών ασφαλείας στο λογισμικό του iPhone που αγόρασε το 2018 τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή του.

Να θυμίσουμε πως το 2017 ο 73χρονος Κολομβιανός είχε μηνύσει το Netflix, απαιτώντας τότε 1 δισ. δολάρια σε πνευματικά δικαιώματα για την προβολή της σειράς Narcos. Στη συνέχεια, δε, απείλησε να μηνύσει και τον Έλον Μασκ για 100 εκατ. δολάρια, αφού ισχυριζόταν ότι ο ιδρυτής της Tesla και της Space X είχε κλέψει από εκείνον την ιδέα για ένα φλογοβόλο μαζικής χρήσης.

Τώρα μπλέκει σε νέα δικαστική διαμάχη, καθώς, σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, την άνοιξη του 2018 αγόρασε ένα iPhone, με έναν πωλητή να τον πείθει πως πρόκειται για την πιο ασφαλή επιλογή από οποιαδήποτε άλλη στην κατηγορία των smartphones. O Εσκομπάρ, ωστόσο, δέχτηκε μια επιστολή με απειλές κατά της ζωής του από κάποιον Ντιέγκο, ο οποίος του είπε πως βρήκε τη διεύθυνσή του υποκλέπτοντας στοιχεία από το λογαριασμό του στο FaceTime. Ο Ρομπέρτο, λοιπόν, έκανε έρευνα και διαπίστωσε ότι για όλα έφταιγε το κενό ασφαλείας στο iPhone που χρησιμοποιούσε.

Δεν σταματάει στη μήνυση ο αδερφός του Πάμπλο Εσκομπάρ

Ο Ρομπέρτο, μάλιστα, έχει κάνει και τις εξής δύο απίστευτες «επιθετικές» κινήσεις.

Πρώτον, διαθέτει στην αγορά ένα iPhone 11 καλυμμένο με χρυσό 24 καρατίων στην εξευτελιστική τιμή των 499 δολαρίων, με το έμβλημα του Εσκομπάρ και την πολυτελή ξύλινη κασετίνα! Ο ίδιος το ονομάζει ''Apple killer'', έχοντας βγάλει στην αγορά 2.000 κομμάτια.

Η δεύτερη κίνηση είναι πως ετοιμάζει ιστοσελίδα ονόματι RipApple.com, εκεί όπου «θα ξεσκεπάζεται η απάτη της Apple, που κοροϊδεύει τον κόσμο, πουλώντας πανάκριβα σκουπίδια», όπως τονίζει ο 73χρονος...