Πατέρας πλάκωσε στο ξύλο κουρέα γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα που έκανε στον γιο του (pics & vid)

Gazzetta team
Πατέρας πλάκωσε στο ξύλο κουρέα γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα που έκανε στον γιο του (pics & vid)
​Απίστευτο ξύλο σε κουρείο, με τύπο να σηκώνεται από την καρέκλα του ενώ κουρευόταν και να χτυπάει αλύπητα έναν άλλον κουρέα, γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα που έκανε στον γιο του!

Το ξύλο της αρκούδας έπεσε σε κουρείο του Μοντερρέι, την πρωτεύουσα της μεξικανικής πολιτείας Νουέβο Λεόν.

Πατέρας και γιος κουρεύονταν μαζί, ενώ η μητέρα βρισκόταν επίσης στο κατάστημα.

Στο απίστευτο βίντεο, λοιπόν, που δόθηκε στη δημοσιότητα, η γυναίκα εμφανίζεται να «βάζει χέρι» στον κουρέα, που έχει αναλάβει τον μικρό, διότι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, που επικαλούνται τοπικά Μέσα, δεν της άρεσε το κούρεμά του. Φαίνεται να τα λένε σε αρκετά έντονο ύφος, με τη μαμά, μάλιστα, να του δείχνει στο κινητό της το κούρεμα που είχε ζητήσει για το παιδί. Και ξαφνικά... γίνεται το «μπαμ»!

Ο πατέρας, που όλη αυτή την ώρα απλά παρακολουθεί αμέτοχος, «παίρνει ανάποδες», τινάζεται από την καρέκλα του και αρχίζει να δέρνει αλύπητα τον 18χρονο κουρέα ονόματι Μπέντζαμιν, μπροστά στον μικρό του γιο και τη γυναίκα του -η οποία δεν κάνει απολύτως τίποτα για να τον σταματήσει, ίσα ίσα, δε, που φαίνεται να το χαίρεται.

Μετά από πολύ ξύλο και με τον νεαρό κουρέα να προσπαθεί να αντιδράσει (έδωσε και αυτός μερικές), ο πατέρας, τελικά, ρίχνει τον Μπέντζαμιν πάνω στην τζαμαρία του κουρείου, τραυματίζοντάς τον σοβαρά!

Η συνέχεια, φυσικά, θα δοθεί στα δικαστήρια...