«Σφίχτες» διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των γυμναστηρίων κάνοντας pushups στον δρόμο (pics & vid)

Gazzetta team
«Σφίχτες» διαμαρτύρονται για το κλείσιμο των γυμναστηρίων κάνοντας pushups στον δρόμο (pics & vid)
Την αντίθεσή τους στην διατήρηση του λουκέτου στα γυμναστήρια εξέφρασαν περίπου 30 Αμερικανοί, έξω από δικαστήριο στην Φλόριντα.

Ένα είδος επιχειρήσεων που βρίσκεται ακόμα στον... αέρα και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει και πόσο μεγάλος θα είναι ο αντίκτυπος της πανδημίας σε αυτό, είναι τα γυμναστήρια.

Βλέπετε, εκεί υπάρχουν όλα όσα πρέπει να αποφεύγουμε από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα ακόμα να αναζητούνται οι κανόνες υπό τους οποίους θα βγάλουν το λουκέτο.

Αρκετοί που πήγαν σε αυτά για να διατηρηθούν σε φόρμα το έχουν «ρίξει» είτε στο τρέξιμο, είτε στην γυμναστική στο σπίτι, όμως, η αλήθεια είναι, πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πρόγραμμα ενός γυμναστηρίου.

Κάτι που ανάγκασε περίπου 30 Αμερικανούς να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία έξω από το δικαστήριο της Φλόριντα στο Clearwater.

Εκτός από τα πλακάτ και τις σημαίες που είχαν, σε μία κάποια φάση άρχισαν να γυμνάζονται πάνω στο πεζοδρόμιο που είχαν καταλάβει, με τους περισσότερους να πέφτουν και παίρνουν pushups, ενώ άλλοι έκαναν squats...

Δείτε το χαρακτηριστικό video...