Τεράστια χήνα επιτίθεται και κυνηγάει γυναίκα, ενώ μπουκάρει ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητό της! (vid)

Gazzetta team
Τεράστια χήνα επιτίθεται και κυνηγάει γυναίκα, ενώ μπουκάρει ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητό της! (vid)
Μια τεράστια χήνα εμφανίζεται σε βίντεο κλειστού κυκλώματος να επιτίθεται με μανία σε μια πανικόβλητη γυναίκα σε πάρκινγκ, φτάνοντας στο σημείο να μπει ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητό της!

Οι χήνες, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι από τα πιο άγρια ζώα. Ναι. Το ξέρουμε ότι δεν τους φαίνεται.

Μπορεί, βέβαια, πολλοί να το έχετε διαπιστώσει αυτό, σε κάποιο νησί ίσως, το καλοκαίρι, όταν ενώ περπατούσατε αμέριμνοι ή ήσασταν πάνω στο μηχανάκι δεχθήκατε -αναίτια- άγρια επίθεση από χήνα. Η οποία, δε, κάνει και έναν εκκωφαντικό και ανατριχιαστικό θόρυβο καθώς επιτίθεται.

Την τρομάρα, ωστόσο, που πήρε η γυναίκα στο παρακάτω βίντεο από κλειστό κύκλωμα, δεν νομίζουμε ότι την έχει βιώσει κανείς...

Σε κάποιο πάρκινγκ και ενώ πηγαίνει προς το αυτοκίνητό της, με έναν άντρα να την περιμένει στη θέση του οδηγού, μια γυναίκα δέχεται επίθεση από μια τεράστια χήνα, η οποία αρχίζει να την κυνηγάει γύρω από το αυτοκίνητο ασταμάτητα, πετώντας εδώ και εκεί, καταπάνω της.

Η κοπέλα προσπαθεί να μπει στο όχημα μια φορά, αλλά δεν τα καταφέρνει. Πετάει, δε, την τσάντα της και τα πράγματα της στο έδαφος. Κάποια στιγμή καταφέρνει και μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, αλλά και εκεί την ακολουθεί η χήνα, που μπουκάρει στο αυτοκίνητο!

Τελικά, με μια ενστικτώδη κίνηση η γυναίκα σπρώχνει το ζώο έξω από το όχημα και κλείνει την πόρτα.

Η τσάντα της, βέβαια, έμεινε έξω, αλλά τολμάει να ξαναβγεί;