Γυναίκα συνελήφθη επειδή έκανε διαδικτυακό σεξ με τον φυλακισμένο φίλο της παρουσία ανηλίκου

Gazzetta team
Γυναίκα συνελήφθη επειδή έκανε διαδικτυακό σεξ με τον φυλακισμένο φίλο της παρουσία ανηλίκου
Μέχρι και σεξουαλικά βοηθήματα χρησιμοποίησε μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, που συνελήφθη για σεξουαλική «επαφή» με τον φυλακισμένο φίλο της μέσω βιντεοκλήσης, ενώ ένα παιδί βρισκόταν στο δωμάτιό της!​

Η Noelle Rascati, 32 ετών (φώτο), έκανε διαδικτυακό σεξ στις 25 Μαρτίου με τον 26χρονο σύντροφό της Tathan Fields, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 15 ετών στη φυλακή της κομητείας Santa Rosa, σύμφωνα με έγγραφα δικαστηρίου, που περιήλθαν στην κατοχή της ιστοσελίδας The Smoking Gun.

Η σεξουαλική «επαφή» έγινε μέσω βιντεοκλήσης. Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι αυτό...

Η Rascati και ο Fields διασκέδαζαν στην κάμερα, ενώ ένα παιδί βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα της Rascati, στην κατοικία της, στο Lake County! Η γυναίκα, μάλιστα, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και «μια ποικιλία σεξουαλικών παιχνιδιών» κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, όπως αναφέρει η έκθεση.

Συνελήφθη, λοιπόν, στις 22 Απριλίου και κατηγορήθηκε για άσεμνη συμπεριφορά παρουσία ανηλίκου. Η προσφυγή της έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου.

Δεν είναι σαφές ακόμα αν ο Fields αντιμετωπίζει κατηγορίες για το περιστατικό. Ωστόσο, στο παρελθόν και ενώ ήταν φυλακισμένος, είχε προβλήματα, καθώς κάποτε κατηγορήθηκε για αυνανισμό μπροστά σε μία σωφρονιστική υπάλληλο...