Κορονοϊός: Η τελευταία πτήση της Virgin Australia και το συγκινητικό αντίο του πληρώματος στους επιβάτες (vids)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η τελευταία πτήση της Virgin Australia και το συγκινητικό αντίο του πληρώματος στους επιβάτες (vids)
Η κρίση που έφερε ο κορονοϊός έπληξε την μεγάλη αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας και το προσωπικό είπε ένα συγκινητικό αντίο στους επιβάτες της - πιθανώς - τελευταίας πτήσης.

«Θα θέλαμε να σας πούμε πως αυτή είναι πιθανώς η τελευταία μας πτήση και σίγουρα είναι η τελευταία του άμεσου μέλλοντος. Ως πλήρωμα, λέγαμε τους ουρανούς σπίτι μας για τόσο καιρό, είναι σουρεαλιστικό να λέμε πως κατεβήκαμε στη Γη για τελευταία φορά. Στους φιλοξενούμενούς μας, σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τα χαμόγελα και τη συμπεριφορά σας. Είστε εσείς που βοηθήσατε να είναι ευχάριστες οι μέρες μας. Εκ μέρους όλης της ομάδας της Virgin Australia, σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο αυτές τις δύσκολες ημέρες. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, τους διπλανούς σας και να μείνετε ασφαλείς».

Με αυτό το μήνυμα αποχαιρέτησε μια βουρκωμένη αεροσυνοδός τους επιβάτες της τελευταίας πτήσης της μεγάλης αεροπορικής εταιρείας.

Η Virgin Australia κατέρρευσε από την κρίση που έφερε ο κορονοϊός στον πλανήτη κι έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία που επλήγει σημαντικά. Μάλιστα, την Τρίτη (21/04) ανακοίνωσε στάση πληρωμών.

Σε ενημέρωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές της Αυστραλίας, η διεύθυνση της αυστραλιανής Virgin διαβεβαιώνει ότι θέλει να συνεχίσει τις πτήσεις της, ενόσω η τύχη της θα επαφίεται σε δικαστικούς διαχειριστές, που όρισε η λογιστική εταιρεία Deloitte.

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναζητούνται νέοι αγοραστές κι επενδυτές, ενώ οι αεροσυνοδοί έχουν αρχίσει μέσω βίντεο να ζητούν βοήθεια, για να σωθεί η δουλειά τους.