Τραμπ: «Σύντομα οπαδοί στα γήπεδα, κανονικά το NFL τον Σεπτέμβρη»

Gazzetta team
Τραμπ: «Σύντομα οπαδοί στα γήπεδα, κανονικά το NFL τον Σεπτέμβρη»
Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να βλέπει χιλιάδες νεκρούς από τον κορονοϊό στις ΗΠΑ, όμως, κάνει ήδη σχέδια ενόψει καλοκαιριού και καλεί τον κόσμο να γεμίσει τα γήπεδα από τον Αύγουστο!

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, το Σάββατο είχε τηλεδιάσκεψη με τις αρμόδιες Αρχές των σπορ και σύμφωνα με το ESPN εξέφρασε την επιθυμία του να δει άμεσα κόσμο στις εξέδρες αλλά και να μην υπάρξει καμία διαφοροποίηση στις ημερομηνίες που έχουν προγραμματιστεί για το NFL ενόψει Σεπτεμβρίου.

«Θέλω να δω κόσμο στα γήπεδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Όταν θα είμαστε έτοιμοι θέλω να γίνει. Μακάρι αυτό να είναι πολύ σύντομα. Θέλω τον κόσμο πίσω. Θέλω να δουν μπάσκετ και μπέισμπολ και ποδόσφαιρο και χόκεϊ. Θέλω να δουν και ν' απολαύσουν τα αθλήματα. Θέλω να πάνε στα γήπεδα του γκολ και ν' αναπνεύσουν ξανά καθαρό αέρα» φέρεται ν' ανέφερε στον Λευκό Οίκο.

Βέβαια, κατά πόσο αυτή τη στιγμή μπορούν όλες αυτές οι σκέψεις να γίνουν πραγματικότητα και ο κόσμος να επανέλθει τόσο σύντομα στη φυσιολογική του ζωή και τους προ – πανδημίας ρυθμούς, είναι άλλη, μεγάλη κουβέντα...