Νεοζηλανδός έκλεψε σκηνή όπου γίνονταν τεστ για κορονοϊό και μάλλον μολύνθηκε (pics & vid)

Gazzetta team
Νεοζηλανδός έκλεψε σκηνή όπου γίνονταν τεστ για κορονοϊό και μάλλον μολύνθηκε (pics & vid)
Ένας τύπος θεώρησε πως είναι καλή ιδέα να κλέψει μία σκηνή που είχε στηθεί για να γίνονται εξετάσεις για κορονοϊό.

Μπορεί όλος ο πλανήτης να βρίσκεται εν μέσω της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης που έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια, ωστόσο κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν τι πραγματικά παίζει με τον κορονοϊό...

Όπως ένας τύπος στη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος θεώρησε πως είναι πολύ καλή ιδέα να κλέψει μία τέντα σκηνής που μέσα της γίνονται τεστ για τον Covid-19.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, σημαίνει οτι μπορεί να έχει μολυνθεί και ο ίδιος.

Το περιστατικό έγινε σε προάστιο του Auckland την Δευτέρα το βράδυ και το ανακάλυψε το ιατρικό επιτελείο, την επόμενη μέρα το πρωί που πήγε εκεί.

«Κάποιος ηλίθιος ήρθε και έκλεψε την τέντα. Απλά την έκοψε. Μου είναι πολύ δύσκολο αν βρω τι σκεφτόταν και το έκανε αυτό. Σε τι θα του χρησιμεύσει», είπε η Λορέτα Χάνσεν που είναι στέλεχος του East Health Trust.

Η τέντα φυσικά αντικαταστάθηκε άμεσα και γρήγορα στήθηκε μία νέα σκηνή για να γίνονται τα τεστ, όμως ο κίνδυνος της εξάπλωσης του κορονοϊού από την κλέφτη είναι πολύ μεγάλος.

Για αυτό και οι αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον το έκανε να πει που την έχει, για να την παραλάβουν και να κάνει εξέταση για Covid-19.