Κορονοϊός: Τα social media της Gucci θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα ο ΠΟΥ (pics)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Τα social media της Gucci θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα ο ΠΟΥ (pics)
Προκειμένου να ενημερώνονται περισσότεροι άνθρωποι για την πανδημία του κορονοϊού, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα προωθεί, πλέον, τα μηνύματά του μέσω των social media της Gucci, τα οποία ακολουθούν πάνω από 70 εκατομμύρια followers!

Μια περίεργη, αλλά, ταυτόχρονα, και πολύ έξυπνη κίνηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας.

Μιας και τα social media του ΠΟΥ δεν είναι και πολύ «δυνατά», παρότι έχουν, φυσικά, πάρει τα πάνω τους το τελευταίο διάστημα, ο Οργανισμός θα συνεργαστεί με την Gucci, προωθώντας, πλέον, τα μηνύματά του μέσω των δικών της κοινωνικών δικτύων (Facebook, Twitter και Instagram), τα οποία ακολουθούν πάνω από 70 εκατομμύρια followers!

Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί κατά πολύ η πληροφόρηση για τον κορονοϊό, σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας.

Θυμίζουμε, o όμιλος Κering, στον οποίο ανήκει ο ιταλικός οίκος μόδας, δεσμεύτηκε να κατασκευάσει εκατομμύρια ιατρικές προστατευτικές μάσκες στη Γαλλία, ενώ o ίδιος οίκος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δωρίσει και 2 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση της πανδημίας.

«Αυτή η πανδημία μας καλεί σε ένα απροσδόκητο καθήκον, αλλά είναι μια έκκληση, στην οποία ανταποκρινόμαστε αποφασιστικά, υποστηρίζοντας καθημερινά την ανιδιοτελή εργασία που επιτελούν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που εργάζονται για την καταπολέμηση του κορονοϊού» γράφει ο Alessandro Michele της Gucci σε μια επιστολή που υπέγραψε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου Marco Bizzarri.

«Αν υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον και καταφέρουμε να βοηθήσουμε αυτούς που είναι οι πιο ευάλωτοι, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση», προσθέτει.