Πελάτης άφησε σχεδόν 9000 ευρώ φιλοδώρημα σε εστιατόριο που κλείνει λόγω κορονοϊού (pic)

Gazzetta team
Πελάτης άφησε σχεδόν 9000 ευρώ φιλοδώρημα σε εστιατόριο που κλείνει λόγω κορονοϊού (pic)
Ο πελάτης άφησε το ποσό σε χαρτονομίσματα, την περασμένη εβδομάδα, πριν να κλείσει η επιχείρηση λόγω του κορονοϊού.

Ένας πελάτης άφησε σε εστιατόριο που κλείνει λόγω κορονοϊού φιλοδώρημα σχεδόν 9000 ευρώ (10.000 δολάρια).

Αυτό συνέβη στην Φλόριντα και το φιλοδώρημα μοιράστηκαν οι 20 εργαζόμενοι του καταστήματος, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών επρόκειτο να απολυθούν μια μέρα μετά.

«Σε αντίθεση με όλες τις αρνητικές ιστορίες που ακούμε τώρα, υπάρχουν ακόμη φανταστικοί άνθρωποι στον κόσμο», έγραψε χθες στη σελίδα της στο Facebook η αλυσίδα Skillets, που ειδικεύεται στην παρασκευή προγευμάτων.

Ο πελάτης άφησε το ποσό αυτό σε χαρτονομίσματα, την περασμένη εβδομάδα στο Νέιπλς, στις δυτικές ακτές της Φλόριντα, μία ημέρα πριν από τη διαταγή που εξέδωσε ο κυβερνήτης για το κλείσιμο όλων των εστιατορίων της πολιτείας, αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος ήταν», είπε σε δημοσιογράφους ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας Ρος Έντλαντ, που, εντούτοις, ελπίζει πως θα καταφέρει να βρει τον γενναιόδωρο πελάτη.

«Έχουμε θαμώνες που έρχονται εδώ και χρόνια, υπάρχουν φίλοι, όμως δεν γνωρίζουμε πάντα τα ονόματά τους», εξήγησε ο ίδιος.

«Γνωρίζουμε τα πρόσωπά τους, τα αγαπημένα τους πιάτα, τα τραπέζια που κάθονται, όμως δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς είναι».

Οι 20 εργαζόμενοι του εστιατορίου στο Νέιπλς επέστρεψαν με επιπλέον 500 δολάρια, ο καθένας εξ αυτών, στα σπίτια τους, εκείνη τη νύχτα.

Οι περισσότεροι, ωστόσο, δεν επέστρεψαν στις δουλειές τους την επόμενη ημέρα. Ο Ρος Έντλαντ είπε ότι αναγκάστηκε να απολύσει, εξαιτίας του κλεισίματος, το 99% των 200 εργαζομένων του στα 9 εστιατόριά του στη Φλόριντα.