Μοιράσου αυτό που ζεις με το gazzetta: «Ερημο το σταυροδρόμι που οδηγεί στο ΝΑΤΟ» (pic)

Gazzetta team
Μοιράσου αυτό που ζεις με το gazzetta: «Ερημο το σταυροδρόμι που οδηγεί στο ΝΑΤΟ» (pic)
Ο Ιάκωβος Τσαγκάρης, που ζει και εργάζεται στην Φλάνδρα του Βελγίου, μοιράζεται με το gazzetta την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

«Ο δρόμος που οδηγεί στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Από τους πιο πολυσύχναστους και ειδικά το σταυροδρόμι της φωτογραφίας που είναι πλέον έρημο.

Βγήκα να πάρω σκόνη για το γάλα του μωρού. Όλα τα μαγαζιά έχουν κλείσει, δεν κυκλοφορεί ψυχή, παρά μόνο για σούπερ μάρκετ η φαρμακείο και τράπεζα/ταχυδρομείο. Στα σούπερ είναι υποχρεωτικό το καρότσι, για να είναι πιο εύκολο να διατηρούνται οι αποστάσεις, και επιτρέπονται πελάτες, 1/10 m2.

Το πρόστιμο είναι 350 ευρώ για ενήλικες που δεν τηρούν κανόνες κυκλοφορίας (2 ενήλικες μαξ σε αυτοκίνητο που πάει προς τα μαγαζιά που προανέφερα) και 175 για ανήλικους. Έχουν αυξηθεί οι περίπολοι των αστυνομικών, καθώς πολλά παιδιά και γονείς νόμιζαν ότι είναι διακοπές και όχι καραντίνα. Τα πάρκα είναι κλειστά.

Το καλό είναι ότι τα σούπερ μάρκετ εφοδιάστηκαν ξανά, και έχουν τα πάντα εκτός από χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας και αλεύρι», γράφει χαρακτηριστικά θέλοντας να μοιραστεί κι αυτός την κατάσταση που ζει με το gazzetta.gr.