Κορονοϊός: «Σας ικετεύω να είστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι», λέει ασθενής μέσα από το νοσοκομείο (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: «Σας ικετεύω να είστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι», λέει ασθενής μέσα από το νοσοκομείο (vid)
Ακόμα ένας άνθρωπος που νοσεί από τον κορονοϊό αποφάσισε να μιλήσει μέσα από το νοσοκομείο για να αφυπνίσει όσους μπορούν να προστατευθούν.

Μια γυναίκα η οποία έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, μιλάει μέσα από το νοσοκομείο και παρακαλεί όλο τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

Η Michele Robson από το Ντάρχαμ, με μάσκα οξυγόνου μιλάει από τον θάλαμο νοσηλείας της και κάνει έκκληση στους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι.

Πάσχει από ήπιο άσθμα όπως αναφέρει το BBC και δημοσίευσε μια έκκληση στη σελίδα της στο Facebook τη Δευτέρα, ζητώντας από τους ανθρώπους να συμμορφωθούν με τα μέτρα για την καραντίνα ενώ λαμβάνει θεραπεία για το Covid-19.

Στο μήνυμά της προτρέπει όλους να μείνουν στο σπίτι και να μην έχουν κοινωνικές συναναστροφές για κάποιο διάστημα ώστε να σωθούν ζωές.

«Σας παρακαλώ σκεφτείτε το διπλά, πριν πάρετε κάποιο ρίσκο που μπορεί να επηρεάσει τις ζωές άλλων ανθρώπων. Αυτό που ζω δεν το εύχομαι σε κανέναν γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ να προσέχετε. Δεν πρέπει να γίνονται μεγάλες συγκεντρώσεις και οι άνθρωποι που συμμετέχουν σ’ αυτές μεταφέρουν τον ιό και είναι υπεύθυνοι για τις ασθένειες και τον θάνατο. Σας ικετεύω, σας παρακαλώ να είστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι. Σας ευχαριστώ», ανέφερε στο βίντεο που ανήρτησε μιλώντας με μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή.