Κορονοϊός: Ο Πούτιν ντύθηκε Breaking Bad για να δει ασθενείς! (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Πούτιν ντύθηκε Breaking Bad για να δει ασθενείς! (vid)
Σε νοσοκομείο που βρίσκονται άνθρωποι με κορνοϊό βρέθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν μπει σε αυτό!

Ασθενείς που έχουν προβληθεί από κορονοϊό επισκέφτηκε στο νοσοκομείο της Μόσχας ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ρωσίας πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα κι εμφανίστηκε σαν τον Γουόλτερ Γουάιτ του Breaking Bad ώστε να προφυλαχτεί όσο περισσότερο μπορεί από τον ιό.

Με την βοήθεια του προσωπικού, ο Πούτιν ντύθηκε κι άρχισε τις επισκέψεις...

Από εκεί και πέρα στη Μόσχα έχουν ήδη πάρει αρκετά μέτρα για την καταπολέμηση του Covid-19 και όσοι έχουν επιστρέψει από χώρες που έχουν πολλά κρούσματα μπαίνουν σε καθεστώς αυστηρής καραντίνας στα σπίτια τους για 14 μέρες.

Όλοι οι Μοσχοβίτες που βρίσκονται σε καραντίνα είναι καταγεγραμμένοι και υπάρχουν αντίγραφα διαβατηρίων, τα κινητά τους και οι διευθύνσεις τους. Οι ποινές είναι αυστηρές για όσους σπάνε την καραντίνα και προβλέπεται μέχρι και ποινή φυλάκισης, ενώ οι μετανάστες απειλούνται και με απέλαση.

«Ο σεβασμός του καθεστώτος της καραντίνας ελέγχεται μέσω συνεχούς παρακολούθησης, κυρίως μέσω του συστήματος αναγνώρισης προσώπων», αναφέρει ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν.