Η λύση στους παρτάκηδες: 1 αντισηπτικό 5,50 ευρώ, 2 αντισηπτικά 134 ευρώ

Gazzetta team
Η λύση στους παρτάκηδες: 1 αντισηπτικό 5,50 ευρώ, 2 αντισηπτικά 134 ευρώ
Ο καταπληκτικός τρόπος που βρήκε ένα σούπερ μάρκετ για να βάλει τέλος σε όσους αγοράζουν μονομιάς δεκάδες αντισηπτικά.

Ο κόσμος του διαδικτύου δημιουργεί memes για όλους αυτούς που με την εξάπλωση του κορονοϊού, συσσωρεύουν χαρτί υγείας από τα σουπερμάρκετ σε όλον τον πλανήτη. Όχι όμως μόνο χαρτί υγείας, μεταξύ αυτών που συσσωρεύουν είναι βεβαίως και απολυμαντικό χεριών. Και ένα σουπερμάρκετ στη Δανία είχε μια λαμπρή -και αποτελεσματική ιδέα- να βάλει φρένο σε αυτή την τρέλα: η τιμή για δύο μπουκαλάκια είναι πολλαπλάσια, σε απίστευτο βαθμό πολλαπλάσια, της τιμής του ενός!

Το σουπερμάρκετ «Rotunden» ορίζει τον εαυτό του ως το πιο όμορφο σουπερμάρκετ της Δανίας και η περιγραφή που δίνει είναι: «Μια αποκλειστική εμπειρία αγορών, με σεβασμό στην πολυάσχολη καθημερινότητα του κόσμου». Εκεί, διαπίστωσαν ότι πελάτες αγόραζαν υπερβολικές ποσότητες απολυμαντικού χεριών.

Έτσι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, τοποθέτησαν πινακίδα στο ράφι του προϊόντος πληροφορώντας τούς αγοραστές ότι ένα μπουκαλάκι απολυμαντικού χεριών κοστίζει 40 κορώνες Δανίας, δηλαδή 5,50 ευρώ. Δύο μπουκαλάκια -της ίδιας εταιρείας- κοστίζουν 1.000 κορώνες Δανίας, δηλαδή 134 ευρώ.

Στην σελίδα στο Facebook τού σούπερ μάρκετ, οι υπεύθυνοι απευθύνθηκαν στους πελάτες:

«Αγαπητοί πελάτες, έχουμε μεγάλη ευθύνη για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μόνον με τη βοήθεια και κατανόηση του καθενός από εσάς.

Μπορώ να βοηθήσω με τον κάτωθι τρόπο:

Να απολυμαίνω ή να πλένω τα χέρια μου στην είσοδο και να χρησιμοποιώ γάντια. Αν είστε οικογένεια, παρακαλούμε να επιτρέψετε την είσοδο μόνο σε ένα άτομο για τις αγορές, αν αυτό είναι δυνατό. Θα υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να περιορίζουμε τον αριθμό των ατόμων που θα δεχόμαστε ταυτοχρόνως στο κατάστημα. Στο Facebook θα σας ενημερώνουμε για όποια αλλαγή λειτουργίας. Να προσέχετε και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».