«Θα σε σκοτώσω»: Νέος χαμός σε σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας (vid)

Gazzetta team
«Θα σε σκοτώσω»: Νέος χαμός σε σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας (vid)
Απίστευτες εικόνες και πάλι σε σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας, με καβγά μεταξύ πελατών, μέσα στον πανικό για τον κορονοϊό...

Άλλος ένας καβγάς έλαβε χώρα σε σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας.

Πριν από λίγες μέρες, θυμίζουμε, τρεις γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια για ένα χαρτί υγείας.

Τώρα, ήταν η σειρά δύο ανδρών να πλακωθούν, για άγνωστο λόγο και αιτία. Κάποιοι, στο Twitter, λένε πως ο καβγάς έγινε για ένα τελευταίο κουτί μπέικον, που είχε μείνει στο μαγαζί, αλλά, πραγματικά, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε...

Μέσα στον πανικό, λοιπόν, για τον κορονοϊό, δεκάδες άνθρωποι πήγαν σε ένα σούπερ μάρκετ στο Σίδνεϊ, γεμίζοντας τα καρότσια τους με ψώνια μέχρι πάνω.

Σε ένα απίστευτο βίντεο, που κυκλοφόρησε στα social media και έγινε viral, εμφανίζεται ένας άνδρας, 39 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία, να είναι έξαλλος και να οδηγείται έξω από το κατάστημα από τους σεκιούριτι, ενώ φωνάζει σε κάποιον στο βάθος.

Ξαφνικά, ξεφεύγει της προσοχής των ανδρών της ασφάλειας και επιτίθεται σε έναν 54χρονο -πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας- χτυπώντας τον!

Τότε, ακούγεται κάποιος να φωνάζει «χτύπησε τον πατέρα μου. Θα σε σκοτώσω» και γίνεται χαμός, με πελάτες να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο, ο οποίος θα δικαστεί την 1η Απριλίου...