Το βίντεο με τον Ιρανό υφυπουργό Υγείας να ιδρώνει και να βήχει σε συνέντευξη, μία ημέρα πριν διαγνωστεί με κοροναϊό (vid)

Gazzetta team
Το βίντεο με τον Ιρανό υφυπουργό Υγείας να ιδρώνει και να βήχει σε συνέντευξη, μία ημέρα πριν διαγνωστεί με κοροναϊό (vid)
Το βίντεο παρουσιάζει τον Ιρανό υφυπουργό κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο οποίος δείχνει να μην αισθάνεται καλά.

Ο Ιρανός υφυπουργός Υγείας έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό σύμφωνα με ένα tweet του συμβούλου του.

Μια μέρα πριν ο Iraj Harirchi μάθει ότι έχει κοροναϊό είχε δώσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, όπου φαινόταν πως δεν αισθανόταν καλά.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ο υφυπουργός ιδρώνει και βήχει συνεχώς.

Ο αριθμός των θανάτων από κοροναϊό στο Ιράν αυξήθηκε στους 15 την Τρίτη, καθιστώντας το το πιο θανατηφόρο επίκεντρο για την ασθένεια εκτός της Κίνας.

Το υπουργείο Υγείας πρόσθεσε ότι ο αριθμός των μολυσμένων ανθρώπων έχει αυξηθεί σε 95.

Ωστόσο, ο καθηγητής επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Yale, Δρ. Kaveh Khoshnood, εκτιμά ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από κοροναϊό στο Ιράν είναι «πιθανό στις εκατοντάδες», με δεδομένο τον επιβεβαιωμένο αριθμό των 12 νεκρών, αλλά δήλωσε ότι είναι δύσκολο να πούμε «με δεδομένο ότι ο ακριβής αριθμός των περιπτώσεων COVID-19 στο Ιράν δεν έχει αναφερθεί».

Μάλιστα, σήμερα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μια νέα φωτογραφία , αυτή την φορά με τον εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησης του Ιράν, ο οποίος κρατάει ένα χαρτομάντηλο και φαίνεται να σκουπίζει την μύτη του.