Συνελήφθη 21 χρόνια μετά η μητέρα νεογέννητου μωρού που βρέθηκε νεκρό σε σακούλα σκουπιδιών (pics)

Gazzetta team
Συνελήφθη 21 χρόνια μετά η μητέρα νεογέννητου μωρού που βρέθηκε νεκρό σε σακούλα σκουπιδιών (pics)
Σχεδόν 21 χρόνια αφότου ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε νεκρό μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών, η «εγκληματολογική γενεαλογία» το έκανε και πάλι το θαύμα της, καθώς βοήθησε τους ερευνητές να βρουν τα ίχνη της μητέρας και να τη συλλάβουν!

Δικαίωση για τους αστυνομικούς στη Βόρεια Καρολίνα, που δεν σταμάτησαν -όπως αποδεικνύεται- να ψάχνουν 21 χρόνια τώρα, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο γύρω από το νεογέννητο μωρό, που βρέθηκε νεκρό μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών, στις 3 Μαρτίου του 1999.

Με τη βοήθεια της «εγκληματολογικής γενεαλογίας», που το έκανε και πάλι το θαύμα της, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα του ούτε 24 ωρών βρέφους, το οποίο έφερε τραύμα από αμβλύ αντικείμενο. Εν ολίγοις, δολοφονήθηκε. Από την ίδια τη μητέρα.

Χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα του DNA, οι ντετέκτιβ εντόπισαν την 54χρονη Deborah Riddle O'Conner ως πιθανή μητέρα του μωρού. Οδήγησαν, λοιπόν, περισσότερα από 200 μίλια δυτικά στο Burke County, για να μιλήσουν μαζί της. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η O'Conner δεν άντεξε, αποκαλύπτοντας πως, πράγματι, εκείνη ήταν η μητέρα.

Αμέσως συνελήφθη και περιμένει τώρα να δικαστεί για φόνο πρώτο βαθμού.

Η υπόθεση έκλεισε 21 χρόνια μετά.