#WeStandWithQuaden: Κύμα συμπαράστασης στον 9χρονο νάνο, Χιου Τζάκμαν και Ενες Καντέρ στο πλευρό του (pics & vid)

Gazzetta team
#WeStandWithQuaden: Κύμα συμπαράστασης στον 9χρονο νάνο, Χιου Τζάκμαν και Ενες Καντέρ στο πλευρό του (pics & vid)
Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μέχρι σήμερα το είδαν 16 εκατομμύρια χρήστες και εκατοντάδες χιλιάδες ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την συμπαράσταση και την στήριξή τους στο παιδί.

Το βίντεο με τον 9χρονο νάνο που έκλαιγε στο αυτοκίνητο της μητέρας του και φώναζε ότι θέλει να πεθάνει λόγω του bullying που δέχεται στο σχολείο έχει ευαισθητοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που σπεύδουν να εκφράσουν την συμπαράσταση και στην στήριξη τους.

Συγκεκριμένα η μητέρα του 9χρονου μαθητή πήγε να τον πάρει από το σχολείο και το παιδί στο αυτοκίνητο έκλαιγε με λυγμούς φωνάζοντας «Φέρτε μου ένα σχοινί, θέλω να πεθάνω».

Η γυναίκα ανήρτησε το βίντεο στα social media γράφοντας «Αυτά είναι τα απoτελέσματα του bullying. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τα μηνύματα συμπαράστασης να είναι εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα το είδαν 16 εκατομμύρια χρήστες και εκατοντάδες χιλιάδες ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την συμπαράσταση και την στήριξή τους στο παιδί.

Μάλιστα έχει δημιουργηθεί hashtag στο Twitter το "#WeStandWithQuaden", (συμπαραστεκόμαστε στον Quaden).

Στην Αυστραλία ήδη από τις πρώτες μέρες που αναρτήθηκε το video αθλητές και αστέρες της χώρας εξέφρασαν έμπρακτα την στήριξή τους στο παιδί αφού επικοινώνησαν με την μητέρα και κάλεσαν την οικογένεια στο γήπεδο.

Μάλιστα ο μικρούλης θα μπει πρώτος στο γήπεδο με την ομάδα ράγκμπι των Indigenous All-Stars για την αναμέτρησή τους με τους Maori All Stars, που θα διεξαχθεί στο Κουίνσλαντ.

Ο Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν και ο παίκτης του NBA Ενές Καντέρ είναι δύο από τους εκατοντάδες χιλιάδες που ανέβασαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Κουάντιν είσαι πιο δυνατός απ΄ό,τι νομίζεις, φίλε. Και ό,τι και να γίνει εγώ είμαι φίλος σου», λέει ο Τζάκμαν σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Αμερικανός κωμικός Μπραντ Γουίλιαμς ξεκίνησε μια σελίδα με τίτλο GoFundMe (Χρηματοδοτήστε με), η οποία μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 150.000 δολάρια για να μπορέσει να επισκεφθεί ο μικρός την Ντίσνεϊλαντ.

«Δεν είναι μόνο για τον Κουάντιν, είναι για όλους όσοι έχουν υποστεί μπούλινγκ στη ζωή τους και τους έχουν πει ότι δεν είναι αρκετά καλοί», έγραψε ο Γουίλιαμς σε αυτήν την σελίδα.

Ο ηθοποιός είπε μάλιστα ότι τα χρήματα που θα περισσέψουν από το ταξίδι θα διατεθούν σε οργανώσεις κατά του μπούλινγκ.