Ήθελαν να κάψουν νοσοκομείο που υπήρχαν 70 άνθρωποι σε καραντίνα λόγω κοροναϊού (vids)

Gazzetta team
Ήθελαν να κάψουν νοσοκομείο που υπήρχαν 70 άνθρωποι σε καραντίνα λόγω κοροναϊού (vids)
Οι κάτοικοι του ουκρανικού χωριού Νοβι Σανζάρι έστησαν μπλόκα, συγκρούστηκαν με την αστυνομία και προσπάθησαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να κάψουν το νοσοκομείο.

Απίστευτα πράγματα στην Ουκρανία.

Στο χωριό Νόβι Σανζάρι μεταφέρθηκαν 70 άτομα από την Κίνα, προκειμένου να μείνουν σε καραντίνα εκεί για 14 ημέρες λόγω του κοροναϊού.

Ωστόσο η απόφαση αυτή δεν άρεσε στους κατοίκους που εξοργίστηκαν και προκάλεσαν μεγάλης έκτασης επεισόδια, φοβούμενοι οτι ο ιός θα εξαπλωθεί και στην περιοχή τους.

Έστησαν μπλόκα στους δρόμους, συγκρούστηκαν με την αστυνομία, ενώ στα social media κυκλοφορεί η πληροφορία πως ήθελαν να κάψουν ακόμα και το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει o Guardian, κάποιοι ζητούσαν να μεταφερθούν σε ένα πιο απομονωμένο μέρος, ενώ κάποιο έλεγαν κατηγορηματικά να τους πάνε στο Τσερνόμπιλ.

Μάλιστα την ώρα που περνούσαν τα οχήματα που μετέφεραν τους 70 ανθρώπους, προσπάθησαν να τους επιτεθούν με πέτρες, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να υποστεί ζημιές.

Ένας από κατοίκους επιχείρησε να εμβολίσει με το όχημά του, τον φραγμό που είχαν φτιάξει οι αρχές χωρίς να τα καταφέρει, ευτυχώς.