«Σώστε με σας παρακαλώ»: Γυναίκα ήταν 12 ώρες πάνω στην οροφή του βυθισμένου αυτοκινήτου της (vid)

Gazzetta team
Το αυτοκίνητο είχε βυθιστεί κάτω από το νερό λόγω της καταιγίδας Ντένις.

Μια γυναίκα πέρασε 12 ώρες πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου της, το οποίο είχε βυθιστεί κάτω από το νερό λόγω της καταιγίδας Κιάρα.

Όμως, στάθηκε τυχερή αφού ένας από τους περαστικούς, ο Μάρκ Σμιθ, 51 ετών, μπήκε μέσα στο νερό για να την σώσει.

Ο 51χρονος, ειδοποιήθηκε από τον Geoff Handley, ο οποίος περπατούσε με το σκυλί του κοντά από το St Briavels στο δάσος του Dean.

Οι δυο άντρες ανέλαβαν να την κρατήσουν ζεστή μέχρι να φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αφού η γυναίκα είχε «παγώσει» από το κρύο, όπως αναφέρει το bbc.

Ο κ. Smith, από το Coleford, Gloucestershire, δήλωσε στο Victoria Derbyshire: «Άκουγα κάποιον να φωνάζει για βοήθεια. Ήταν μισή στο αυτοκίνητο και μισή στο νερό» είπε και συνέχισε: «την ρώτησα αν είναι καλά» με εκείνη να του απαντά: «όχι, σας παρακαλώ βοηθήστε με, σώστε με», σύμφωνα με την Mirror.

«Την τραβούσα και την αγκάλιασα για να κρατήσω ζεστή. Ήταν λίγο ανησυχητικό, πραγματικά, προσπάθησα να την κρατήσω αλλά συνεχίσαμε να γλιστράμε καθώς το αυτοκίνητο ήταν κάτω από το νερό», ανέφερε.

Ο κ. Smith δήλωσε ότι η 61χρονη γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό είχε ανέβει στην οροφή του αυτοκινήτου της αφού οδηγούσε στην πλημμυρισμένη περιοχή όπου και «κόλλησε» χωρίς να έχει σήμα στο τηλέφωνό της.