Αστυνομικός πήγε 8χρονη σε χορό πατέρα-κόρης επειδή ο μπαμπάς της έχει πεθάνει (vid)

Gazzetta team
Αστυνομικός πήγε 8χρονη σε χορό πατέρα-κόρης επειδή ο μπαμπάς της έχει πεθάνει (vid)
Ένας αστυνομικός προχώρησε σε μια όμορφη κίνηση, αφού αποφάσισε να συνοδεύσει ένα κορίτσι 8 ετών σε χορό πατέρα - κόρης.

H Avey από το Αρκάνσας θεωρούσε πως δεν θα μπορούσε να πάει στον χορό πατέρα-κόρης , αλλά ένας αστυνομικός είχε άλλα σχέδια.

Μάλιστα ο αξιωματικός είπε και στους υπόλοιπους αστυνομικούς να κάνουν κάτι ανάλογο με παιδιά που έχει πεθάνει ο ένας τους γονιός.

«Ήμουν ενθουσιασμένη γιατί δεν πήγα ποτέ και θα ήταν η πρώτη μου φορά και πραγματικά ήθελα να πάω», δήλωσε η 8χρονη Avey Cox.

Ο αστυνομικός πήρε την άδεια από την μητέρα της και στην συνέχεια ζήτησε από το κορίτσι να τον συνοδεύσει στο χορό. 'Οπως είναι φυσικό, η μικρή δέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Πήγαν στον χορό με μια λιμουζίνα ενώ έφαγαν και πίτσα.

Μάλιστα ο αστυνομικός ανησυχούσε για τις χορευτικές του ικανότητες αφού όπως είπε «δεν είμαι πολύ καλός στον χορό», όμως η μικρή ενθουσιάστηκε ενώ ήξερες και όλες τις κινήσεις.

Οι δυο τους πέρασαν πολύ καλά, έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο με τον αξιωματικό να δηλώνει στο τέλος «είναι ένα πολύ γλυκό παιδί».

Ο Χάρβι έχει τρεις κόρες, αλλά είναι αρκετά μικρές για να πάνε στον χορό μπαμπά-κόρης.

Έτσι έκανε και «προπόνηση» για τις δικές του κόρες, όμως όταν έρθει η ώρα να πάει με τα παιδιά του στο χορό θα πάρει ξανά μαζί και την νέα του μικρή φίλη την Avey.