Γυναίκα αποκαλύπτει: «Έπασχα από εθισμό στο σεξ, κοιμήθηκα με περισσότερους από 130 άνδρες»

Gazzetta team
Γυναίκα αποκαλύπτει: «Έπασχα από εθισμό στο σεξ, κοιμήθηκα με περισσότερους από 130 άνδρες»
Μία γυναίκα από τη Βρετανία υποστήριξε ότι λόγω του εθισμού της στο σεξ έφτασε στο σημείο να κοιμηθεί με τέσσερις άνδρες σε μία μέρα!

Η Φράνκι Κόνσιντιν ισχυρίζεται ότι «δεν μπορούσε να λειτουργήσει», εκτός εάν γνώριζε ποια θα είναι η επόμενη φορά που θα κοιμηθεί με κάποιον.

Το σεξ είχε γίνει η βασική προτεραιότητα στη ζωή της, παίρνοντας τη θέση της δουλειάς και των φίλων της.

Η 28χρονη πλέον κοπέλα έπασχε από κατάθλιψη, πολλαπλά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, ενώ έμεινε έγκυος χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας, πριν τελικά διαγνωστεί με εθισμό στο σεξ.

Η Φράκι δήλωνε άρρωστη για να μην πηγαίνει στη δουλειά της, ενώ ακύρωνε και κοινωνικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι θα κάνει κάθε μέρα σεξ. Το αποτέλεσμα ήταν να κοιμηθεί με περισσότερους από 130 άνδρες.

Προτού καταλάβει ότι πάσχει από ψυχική διαταραχή, πίστευε ότι αυτή της η όρεξη πήγαζε από το διαζύγιο των γονιών της και από τη δυσκολία της να αποδεχθεί το σώμα της.

Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 13 και η ίδια άρχισε να μιλάει online, προκειμένου να κερδίσει την προσοχή του κόσμου.

Όπως λέει έχασε την παρθενία της στα 14 πριν εισέλθει σε μία μακράς διάρκειας σχέση στην οποία όμως δεν μπορούσε να μείνει πιστή.

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει όταν έχασε τη μητέρα της από καρκίνο.

Παράτησε το πανεπιστήμιο και ήθελε να κάνει κάτι τρελό, έτσι όπως λέει, προκειμένου να ξεπεράσει την απώλεια της μητέρα της, κοιμήθηκε με 80 άνδρες σε τρία χρόνια.

Κοιμήθηκε με τέσσερις άνδρες σε 24 ώρες

Κάποια στιγμή κοιμήθηκε με τέσσερις άνδρες σε μία μέρα, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει.

«Ένα Σαββατοκύριακο του 2012 είχα πάει στο Μπράιτον για τα 21α γενέθλια μου. Γνώρισα ένα παλικάρι και πήγαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, όπου κάναμε σεξ. Την επόμενη μέρα συναντήθηκα με έναν μηχανικό για να φτιάξει το αυτοκίνητο μου. Κοιμήθηκα μαζί του αλλά και μ' έναν φίλο του. Τελικά το βράδυ της ίδιας μέρες έκανα σεξ και με ακόμα ένα άτομο».

Ακόμα ξεκίνησε συνεδρίες για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη, αλλά εξακολουθούσε να κάνει σεξ κανονικά μέχρι την ηλικία των 22.

Τότε έμεινε έγκυος χωρίς να ξέρει ποιος είναι πατέρας, όπως λέει ήταν η στιγμή που ξύπνησε, καθώς μείωσε τις φορές που έκανε σεξ.

Το 2014 ξεκίνησε μία σχέση με έναν άνδρα που γνώρισε στο Tinder με τον οποίο έμεινε έγκυος, και χώρισαν το 2018 όταν το μωρό ήταν έξι μηνών.

Τότε η Φράνκι ξεκίνησε να επισκέπτεται έναν νέο ειδικό όπως και διέγνωσε ότι έπασχε από εθισμό στο σεξ.

«Αυτό ήταν καταπληκτικό. Μιλώντας με το θεραπευτή μου διαπίστωσα ότι τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι λάθος μου... κατάλαβα ότι υπάρχουν πάρα πολλοί σαν κι εμένα εκεί έξω που δυσκολεύονται να προχωρήσουν», ανέφερε η Φράνκι.

Πλέον πιστεύει ότι οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι στο σεξ είναι στιγματισμένοι και χρειάζεται να κατανοηθεί ευρέως ότι ο συγκεκριμένος εθισμός είναι μία ασθένεια.

Πηγή: reader.gr