Πατέρας πουλάει στο eBay χιονόμπαλα 10 ετών (pics)

Gazzetta team
Πατέρας πουλάει στο eBay χιονόμπαλα 10 ετών (pics)
Ένας πατέρας πουλάει στο eBay μια χιονόμπαλα, την οποία διατηρεί στο ψυγείο του εδώ και 10 χρόνια, ως ενθύμιο από έναν επικό -και μεθυσμένο- χιονοπόλεμο.

Στο eBay μπορείς να βρεις κάθε λογής πράγματα προς πώληση. Ό,τι δεν χωράει ο νους σου, είναι εκεί.

Όπως, για παράδειγμα, μια... χιονόμπαλα!

Ένας πατέρας, ο 43χρονος Lee Thackaberry, διατηρεί εδώ και 10 χρόνια σε σακουλάκι στο ψυγείο του μια χιονόμπαλα, ως ενθύμιο από έναν επικό χιονοπόλεμο με φίλους και την πρώην γυναίκα του, ενώ ήταν μεθυσμένοι, μετά από κάποια έξοδο.

Κράτησε, μάλιστα, τη χιονόμπαλα, παρότι μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια μετακόμισε.

Ο Lee, κηπουρός στο επάγγελμα, πήρε την απόφαση να αποχωριστεί το... σουβενίρ του, όταν έμαθε πως κάποιος άλλος κατάφερε να πουλήσει τη δική του 10χρονη χιονόμπαλα για 15.000 λίρες!

«Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καιρό έχει αντέξει. Είναι άθικτη.

Θυμάμαι εκείνη τη βδομάδα, πριν από 10 χρόνια, χιόνιζε ασταμάτητα. Είχαμε πάει με τη γυναίκα μου και φίλους, γείτονές μας, σε μια παμπ. Στην επιστροφή, λοιπόν και ενώ ήμασταν λίγο μεθυσμένοι, αρχίσαμε να παίζουμε χιονοπόλεμο. Είχε 20 πόντους χιόνι και κοντέψαμε να χάσουμε και τον σκύλο μας εκείνη τη μέρα. Δεν μπορούσαμε να τον βρούμε για ώρες με τόσο παχύ χιόνι».

Ο Lee λέει πως έχει πια χωρίσει με τη γυναίκα του, με την οποία, όμως, έχουν καλές σχέσεις και μάλιστα, της μετέφερε την απόφασή του να πουλήσει τη χιονόμπαλα.

«Πάντα έλεγε πως είμαι τρελός που την κρατάω και ότι πιάνει πολύ χώρο στο ψυγείο. Ίσως είμαι τρελός. Δεν περιμένω, πάντως, να πιάσει 15.000 λίρες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πώς να τη στείλω στον αγοραστή».

Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη προσφορά για τη χιονόμπαλα του Lee είναι 3,20 λίρες.