Δασκάλα έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της, ενώ το παιδί της ήταν στο σπίτι (pic & vid)

Gazzetta team
Δασκάλα έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή της, ενώ το παιδί της ήταν στο σπίτι (pic & vid)
Η σχέση τους ξεκίνησε όταν η 34χρονη Ellarea Silva άρχισε να στέλνει mail με προκλητικές φωτογραφίες της στον 15χρονο.

Ακόμη μία υπόθεση δασκάλας που κατηγορείται οτι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικο μαθητή της, είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.

Κατηγορούμενη είναι Ellarea Silva, η οποία φέρεται να είχε ερωτική επαφή με έναν 15χρονο περίπου 8 με 9 φορές...

Σύμφωνα με τις αρχές η 34χρονη δασκάλα του Northwestern Middle School στο Zachary, είχε εντοπίσει το θύμα της στο πρόσωπο του νεαρού αγοριού και άρχισε να στέλνει αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο στον μαθητή μέσω email.

«Το θύμα είπε ότι η δασκάλα επίτηδες απέφυγε να φαίνεται το πρόσωπο στις φωτογραφίες και τα βίντεο», αναφέρουν τα έγγραφα της υπόθεσης, ενώ στη συνέχεια φέρεται να του έστελνε sms ζητώντας του να κάνει σεξ μαζί της.

«Το θύμα δήλωσε ότι μετά τα sms η σχέση τους έγινε σεξουαλική. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών του 2019 η δασκάλα τον παραλάμβανε από το σπίτι του και τον πήγαινε χωρίς την συγκατάθεση των γονέων του, στο δικό της σπίτι.

Το θύμα θυμάται ότι έκαναν σεξ περίπου οκτώ με εννέα φορές στο σπίτι της κατηγορουμένης. Επίσης ο 15χρονος ανέφερε ότι στο σπίτι βρισκόταν σε όλες τις σεξουαλικές τους επαφές και το παιδάκι της δασκάλας».