Η μαγική στιγμή που ένας μοναχικός άντρας κάνει ένα ολόκληρο πάρκο να τραγουδάει Bon Jovi (vid)

Gazzetta team
Η μαγική στιγμή που ένας μοναχικός άντρας κάνει ένα ολόκληρο πάρκο να τραγουδάει Bon Jovi (vid)
O άντρας κάθεται ολομόναχος σε ένα παγκάκι και τραγουδάει το «Living on a Prayer» των Bon Jovi όταν συμβαίνει κάτι μοναδικό...

Όπως και η αγάπη έτσι και μουσική σύνορα δεν γνωρίζει και μάλιστα έχει τη δύναμη να ενώσει ανθρώπους ή ακόμα και ολόκληρους λαούς.

Τρανό παράδειγμα το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω το οποίο είναι σίγουρο πως θα ζεστάνει την καρδιά σας όπως ακριβώς έκανε και με τη δική μας.

Όπως θα δείτε, ένας άντρας κάθεται ολομόναχος σε ένα παγκάκι σε πάρκο του Λονδίνου που είναι γεμάτο με κόσμο.

Ο άντρας ο οποίος φαίνεται μόνο πλάτη στο βίντεο ακούγεται να τραγουδάει δυνατά το εμβληματικό κομμάτι «Living on a Prayer» των Bon Jovi.

Ο κόσμος τριγύρω φαίνεται να τον αγνοεί και να αδιαφορεί για εκείνον όταν ξαφνικά συμβαίνει κάτι μαγικό!

Καθώς ο τύπος φτάνει στο ρεφρέν του κομματιού, όλοι αυτοί που βρίσκονται τριγύρω ενώνουν τη φωνή τους με τη δική του τραγουδώντας μαζί του.

Το βίντεο ανέβασε ένας χρήστης του YouTube με το όνομα Matej Priteržnik.

Το Bored Panda επικοινώνησε μαζί του και ο χρήστης δήλωσε ότι το βίντεο προέρχεται από ένα φίλο του και ήταν ξεχασμένο για αρκετό καιρό. Το βρήκε ξανά όταν έψαχνε τα αρχεία που είχε αποθηκευμένα στο τηλέφωνό του και θεώρησε ότι έπρεπε να το μοιραστεί με τον κόσμο για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα ότι η επικοινωνία δεν έχει χαθεί αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μέσα μας. «Ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Το βίντεο είναι εκπληκτικό και υπογραμμίζει την ανθρωπιά και την επικοινωνία που συνεχίζει να υπάρχει βαθιά μέσα μας», εξηγεί ο Matej και προσθέτει ότι μπορεί να το ξεχνάμε αλλά δεν πρέπει να το αγνοούμε.

Το βίντεο έχει γίνει viral στα social media και έχει συγκινήσει τους χρήστες που σπεύδουν να σχολιάσουν τη δύναμη της μουσικής και του ίδιου του τραγουδιού αλλά και για το γεγονός ότι όταν οι άνθρωποι λειτουργούμε ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Πηγή: Reader.gr